Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Luptătorul Lenard Berei blocat în hotel la TRABZON! ” Sirenele au sunat într-una noaptea trecută, luni venim acasă!”

De   /  16 iulie 2016  /   comentarii

 berei

   Luptătorul sătmărean Lenard Berei se află în aceste zile în Turcia unde împreună cu alți sportivi din delegația României participă la a 16-a ediție a Gimnaziadei. Un soi de Jocuri Olimpice pentru sportul școlar.

Berei s-a descurcat excelent în concursul de joi de la greco-romane și a luat aurul la cat 100 kg după o finală în care a trecut de reprezentantul gazdelor, un sportiv medaliat anul acesta cu bronz la Mondialele de juniori.  Luptătorul de la CS Cetate Heracle Ardud ne-a mărturisit sâmbătă ca mai mari emoții a avut după concurs în noaptea de vineri când din cauza tentativei de lovitură de stat din Turcia lucrurile s-au precipitat și la Trabzon.

” Nu ne mai lasă să ieșim din hotel. Unele probe din concurs s-au anulat, altele au mers mai departe. S-au auzit mereu sirenele și oarecum ne-a cuprins teama . Au fost colegi din delegație care au început să plângă, dar acum lucrurile s-au liniștit. Doar ă nu ne lasă să ieșim din incintă” ne a mărturisit Lenard Berei. Delegația României urmează să revină luni în țară.

Și antrenorul Dorin Țuțuraș de la CS Primavera a fost prins în Turcia de tentativa de lovitură de stat. Aflat cu soția în concediu în Antalya acesta a aflat abia sâmbătă dimineața de problemele de la Ankara și Istanbul.

tuturas

” Aici nu s-a întâmplat nimic. Totul decurge firesc și aeroportul e deschis. ” a transmis pe facebook Dorin Țuțuraș.

Cei doi sătmăreni au recunoscut însă că internetul mai dă rateuri dar că până la urmă mesajele lor au ajuns acasă…

Ar putea sa va intereseze...

Cuplul Ritli&Bolba readuce OLIMPIA la viață! VICTORIE , 1-0 cu UTA!

Citeste mai departe →