Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Luptătorul Lenard Berei blocat în hotel la TRABZON! ” Sirenele au sunat într-una noaptea trecută, luni venim acasă!”

De   /  16 iulie 2016  /   comentarii

 berei

   Luptătorul sătmărean Lenard Berei se află în aceste zile în Turcia unde împreună cu alți sportivi din delegația României participă la a 16-a ediție a Gimnaziadei. Un soi de Jocuri Olimpice pentru sportul școlar.

Berei s-a descurcat excelent în concursul de joi de la greco-romane și a luat aurul la cat 100 kg după o finală în care a trecut de reprezentantul gazdelor, un sportiv medaliat anul acesta cu bronz la Mondialele de juniori.  Luptătorul de la CS Cetate Heracle Ardud ne-a mărturisit sâmbătă ca mai mari emoții a avut după concurs în noaptea de vineri când din cauza tentativei de lovitură de stat din Turcia lucrurile s-au precipitat și la Trabzon.

” Nu ne mai lasă să ieșim din hotel. Unele probe din concurs s-au anulat, altele au mers mai departe. S-au auzit mereu sirenele și oarecum ne-a cuprins teama . Au fost colegi din delegație care au început să plângă, dar acum lucrurile s-au liniștit. Doar ă nu ne lasă să ieșim din incintă” ne a mărturisit Lenard Berei. Delegația României urmează să revină luni în țară.

Și antrenorul Dorin Țuțuraș de la CS Primavera a fost prins în Turcia de tentativa de lovitură de stat. Aflat cu soția în concediu în Antalya acesta a aflat abia sâmbătă dimineața de problemele de la Ankara și Istanbul.

tuturas

” Aici nu s-a întâmplat nimic. Totul decurge firesc și aeroportul e deschis. ” a transmis pe facebook Dorin Țuțuraș.

Cei doi sătmăreni au recunoscut însă că internetul mai dă rateuri dar că până la urmă mesajele lor au ajuns acasă…

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Fotbal județean | Programul și oficialii delegați la meciurile din weekend

Citeste mai departe →