Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Kovacs Istvan va arbitra Supercupa , CFR Cluj – Astra! Careianul a debutat acum 9 ani în liga 1 tot la o …supercupă!

De   /  15 iulie 2016  /   comentarii

kovacs

La nouă ani distanţă de la debutul practic  la un meci important în fotbalul românesc, Supercupa dintre Dinamo şi Rapid Bucureşti, careianul Kovacs Istvan a primit o nouă delegare de top.

Acesta a fost trimis de CCA să conducă meciul ce deschide oficial sezonul intern, Supercupa României dintre CFR Cluj Napoca şi Astra Giurgiu.

Partida se va juca sambata de la ora 21,45 pe Cluj Arena.

Dacă în 2007 delegarea lui Kovacs la Supercupa dintre Rapid şi Dinamo era privită ca o mare provocare acum aceasta vine oarecum firesc. În 2007 Kovacs avea doar 22 ani şi era cel mai tânăr arbitru delegat la un asemenea nivel. Între timp Kovacs a mers pas cu pas în carieră, a progresat şi a ajuns pe lista FIFA. Iar acum e considerat unul dintre cei mai buni arbitrii din România.

Kovacs Istvan (Carei – Satu Mare) A1: Marinescu Vasile (Bucureşti – Bucureşti) A2: Avram Valentin (Bucureşti – Bucureşti) R1: Bîrsan Marcel (Bucureşti – Bucureşti)  Obs: Onicas Ioan (Zalău – Sălaj) 

Urmaşul lui Anderco

Presedintele AJF Satu Mare, Ştefan Szilagyi, l-a format si promovat pe Kovacs.

Acesta declara în 2007 :”Ma bucur ca au avut incredere in el. E un baiat modest, corect si eu, unul, spun ca va ajunge departe in arbitraj. Cred ca de la Otto Anderco incoace arbitrajul satmarean n-a mai avut parte de o astfel de delegare la un derby Dinamo – Rapid, intr-o finală de Supercupa”. Între timp Kovacs a primit sarcini precise şi în cadrul AJF Satu Mare. Careianul e preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitrii .

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Comentarii

  1. […] La nouă ani distanţă de la debutul practic la un meci important în fotbalul românesc, Supercupa dintre Dinamo şi Rapid Bucureşti, careianul Kovacs Istvan a primit o nouă delegare de top, scrie satumaresport.ro. […]

Ar putea sa va intereseze...

Inedit! Momentul anului în familia PRIMAVERA! Cerere în căsătorie la ANTRENAMENT!

Citeste mai departe →