Loading...
Cale:  Home  >  Lupte  >  Current Article

Aur pentru Bulgăr, argint pentru Berei! Medalii prețioase pentru luptătorii sătmăreni la INTERNAȚIONALELE ROMÂNIEI!

De   /  24 aprilie 2016  /   comentarii

berei

La București a avut loc în week end unul dintre cele mai puternice concursuri de lupte din Europa, rezervat cadeților și juniorilor. Au fost la start peste 700 de luptători din 24 de țări, iar competiția s-a dovedit a fi o bună repetiție înaintea competițiilor importante, Mondiale și Europene, la aceste categorii de vârstă.

Din fericire luptele sătmărene și-au confirmat și la acest turneu valoarea iar doi dintre sportivii noștri au urcat pe podium iar al treilea a ratat de puțin o medalie.

La cat. 46 kg, Marius Bulgăr a reușit să cucerească medalia de aur. Iar la 120 kg., Lenard Berei a luat argintul după ce pe parcursul competiției ia elminat pe campionul României și pe vicecampionul mondial.

”Mă bucur foarte mult pentru cei doi. Bulgăr cel mic a ridicat sala în picioare și în semifinale și în finală. A luptat extraordinar. Iar Berei a fost și el la un pas de victorie dar după o zi epuizantă a făcut o mică eroare în finală. ” ne a spus antrenorul Tudor Barbul.

Mădălin Bulgăr la 60 kg a terminat pe locurile 5-8.

Urmează un turneu la Cegled iar frații Bulgăr au plecat în Chișinău la un cantonament cu lotul național al Republicii Moldova. La Mădăras de asemenea continuă pregătirea centraizată pentru sportivii de la CS Cetate Ardud.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Judo | Judoka de la CSM la Cupa Transilvaniei

Citeste mai departe →