Loading...
Cale:  Home  >  Volei  >  Current Article

Volei pe plajă: Înregistrarea finalei de la Balcaniadă, România- Serbia, luni la NORD VEST TV!

De   /  24 mai 2016  /   comentarii

vvv1

Balcaniada de volei pe plajă de la Satu Mare s-a bucurat de un succes total. Invitații , sportivii și oficialii de la CEV s-au simțit excelent în orașul nostru fapt confirmat și de mulțimea mesajelor pozitive postate pe site urile de socializare.

Delegatul CEV a lansat chiar la final invitația ca anul viitor în Centru Nou să cerem organizarea unui turneu final de Campionat European.

”Le mulțumesc tuturor pentru ajutor și implicare. Și publicului care a venit în număr mare mai ales la semifinale și finale. Cred că am demonstrat că la Satu Mare putem avea competiții de înalt nivel și organizate foarte bine” a spus Adrian Pricop , antrenorul echipei României.

România cu sătmărencele Adriana Matei și Vaida Beata în echipă, a luat argintul după o finală pierdută în decisiv, 1-2 cu Serbia.

De comun acord cu reprezentanții CEV, înregistrarea finalei, România-Serbia va fi difuzată luni , 30 mai de la ora 20.45 la Nord VEST TV.

De remarcat că imediat după terminarea Balcaniadei, echipa României a plecat în Turcia unde va participa la un mai multe turnee din calendarul CEV.

Balcaniada de la Satu Mare a fost organizată cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și a Primăriei Satu Mare.

Premiile s-au ridicat la 600 de euro câștigătorii, 400-finaliștii, 200 locul trei și 120 locul patru.

vvv2

Ar putea sa va intereseze...

Volei pe plajă și pe ploaie! Vaida și Matei intră în recalificări pentru intrarea în semifinale!

Citeste mai departe →