Loading...
Cale:  Home  >  Volei  >  Current Article

Volei pe plajă: Înregistrarea finalei de la Balcaniadă, România- Serbia, luni la NORD VEST TV!

De   /  24 mai 2016  /   comentarii

vvv1

Balcaniada de volei pe plajă de la Satu Mare s-a bucurat de un succes total. Invitații , sportivii și oficialii de la CEV s-au simțit excelent în orașul nostru fapt confirmat și de mulțimea mesajelor pozitive postate pe site urile de socializare.

Delegatul CEV a lansat chiar la final invitația ca anul viitor în Centru Nou să cerem organizarea unui turneu final de Campionat European.

”Le mulțumesc tuturor pentru ajutor și implicare. Și publicului care a venit în număr mare mai ales la semifinale și finale. Cred că am demonstrat că la Satu Mare putem avea competiții de înalt nivel și organizate foarte bine” a spus Adrian Pricop , antrenorul echipei României.

România cu sătmărencele Adriana Matei și Vaida Beata în echipă, a luat argintul după o finală pierdută în decisiv, 1-2 cu Serbia.

De comun acord cu reprezentanții CEV, înregistrarea finalei, România-Serbia va fi difuzată luni , 30 mai de la ora 20.45 la Nord VEST TV.

De remarcat că imediat după terminarea Balcaniadei, echipa României a plecat în Turcia unde va participa la un mai multe turnee din calendarul CEV.

Balcaniada de la Satu Mare a fost organizată cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și a Primăriei Satu Mare.

Premiile s-au ridicat la 600 de euro câștigătorii, 400-finaliștii, 200 locul trei și 120 locul patru.

vvv2

Ar putea sa va intereseze...

Un nou meci de cinci seturi: CSM Satu Mare- Poli Timișoara 3-2

Citeste mai departe →