Loading...
Cale:  Home  >  Handbal  >  Current Article

Egali în amical! CSM Satu Mare- Poli Timișoara 28-28 ( 13-15)

De   /  5 noiembrie 2016  /   comentarii

lazic

Handbaliștii de la CSM Satu Mare au jucat sâmbătă dimineață o partidă de verificare în compania colegei de Ligă Națională, Poli Timișoara. Dacă în campionat elevii lui Varady au cedat dramatic acasă , 22-23 după ce Lazic a ratat o aruncare de la 7 m în ultima secundă, acum sătmărenii au reușit să obțină…remiza.

S-a terminat 28-28 cu bănățenii mai buni în prima repriză, 13-15 la pauză…”Au condus și la cinci goluri dar am avut puterea de a reveni noi acum în partea a doua. Un meci foarte bun , am condus în repriza a doua și poate cu puțină șansă am fi reușit să câștigăm. ” a spus secundul CSM-ului ,Albert Kibedi.

De remarcat că la CSM Satu Mare au jucat și noile achiziții. Muntenegrenii Campar și Trifunovic au adus un plus în evoluția echipei și par a fi soluții bune pentru antrenorii Varady și Kibedi.

Au marcat pentru CSM Satu Mare: Campar-6, Rogoz-6, Lazic-4, Morar-3, Stan-3, Suciu-3, Bejinariu-2, Trifunovic-1. Olah și Munea au avut probleme de sănătate și au fost menajați în vreme ce la Poli, vedeta echipei, Fenici nu a făcut deplasarea la Satu Mare acesta fiind convocat la Naționala României.

CSM Satu Mare va juca sâmbătă acasă în Liga Zimbrilor cu liderul HCD Constanța, de la ora 13.

Ar putea sa va intereseze...

Divizia A: U Cluj Napoca- ADEP Satu Mare 44-24 ( 18-13)

Citeste mai departe →