Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Vestiarul de la protocol…sau..povestea unei fotografii! HAI SATU MARE!

De   /  21 mai 2017  /   comentarii

vestiar

Da…am fost și sunt în continuare supărat pe modul în care aroganta conducere a Olimpiei a tratat performanța LPS-ului la U 19. De la lipsa asistenței medicale la meciul lor pierdut cu UTA Arad la U 19 până la șicanele cu stdionul și apoi penibilitatea comunicatului de presă postat pe facebook săptămâna asta , toate ne-au arătat o conducere ( nu o Olimpie pentru că băiatu ăsta cu adidași roz nu reprezintă clubul meu de suflet) incapabilă să înțeleagă că și alții muncesc și o fac chiar bine în fotbal.

Și chiar în cel sătmărean în care el a fost parașutat…Iar cireașa pe tort, da chiar cireașa asta scumpă din această perioadă a fost pusă sâmbătă când în drum spre postul de comentator am zărit ușa deschisă la sala de conferințe…Iar înăuntru una din rezervele  de la LPS cotrobăind într-o geantă. ”Ce faci aici ?!” am întrebat mirat să văd printre scaune, haine și bagaje! ”  Păi aici ne-au dat vestiarul…!” a sunat răspunsul juniorului…Incredibil mi-am șoptit în barbă și i-am urat succes…Le-am spus și celorlați colegi din presă și ei au rămas ca la dentist…Da …incredibil…

.La pauză , la 1-1 băieții au ieșit din stadion, au urcat un etaj pentru a sta care pe unde a apucat să se odihnească și să asculte sfaturile antrenorului Nastai…Nu tu toaletă, nu tu apă, duș…OK suntem în Satu Mare 2017…S-a terminat meciul…Viitorul a câștigat cu 4-2 . Pe merit.Au fost mai buni…și n-au câștigat pentru că noi am stat la protocol…DAR!!! Există mereu un mare DAR… Am intrat cu camerele de luat vederi la sala de conferințe unde eram obișnuiți să luăm interviuri..Am găsit niște băieți , chiar bărbați, tăcuți supărați, aproape în lacrimi…Au avut șansa lor de a juca finala dar au ratat o…N-am găsit puterea decât să spun un CAPU SUS BĂIEȚI, PENTRU VOI AU VENIT LA STADION PESTE 2500 DE SĂTMĂRENI în tribună… și am simțit un nod în gât. Și o frustrare că noi la SATU MARE nu am fost în stare să apreciem performanța acestor copii. Că n-am înțeles nimic din gestul regelui Hagi. Care la trei ore după petrecerea de titlu a echipei mari , la Ovidiu, s-a trezit și cu ochii roșii a venit la semifinala elitelor U 19, Viitorul-LPS SATU MARE. Iar cei de la Ovidiu au curățat terenul de confetti, au aranjat baza sportivă pentru ca la doar câteva ore de la bucuria lui Benzar & co juniorii lor și ai noștri să joace și să se simtă ca niște fotbaliști, viitori campioni.Și nu s-au plâns că vin țăranii de la Satu Mare să le strice gazonu…Cum era și Hagi să ne trimită să jucăm pe arătură?…Să închidă vestiarele și să ardă ogoarele??? El, regele , n-a făcut-o…În schimb au făcut-o licuricii de la stadionul Olimpia…Să nu cumva să le dispară punctele din vestiarul seniorilor…Asta e supărarea mea și a celor care de ani buni iubim fotbalul sătmărean.Indiferent că e jucat de Olimpia, Someșul, LPS, Primavera, Il Calcio sau Juniorul .

Sătmărenii nu pot fi păcăliți la infinit..Au venit peste 2500 la stadion la un meci de juniori. Poate e record în România..Și n-au venit pentru Viitorul sau ca să-l vadă pe Hagi..Au venit pentru că au simțit că acești băieți de la LPS SATU MARE chiar au făcut o treabă bună pentru orașul lor… Și că ar putea însemna ceva pe viitor pentru clubul fanion al județului..Asta cu condiția să nu i ia Ioan Ovidiu Sabău pe toți la U Cluj Napoca…El , Neluțu Sabău a înțeles ceva din această generație, licuricii de la Olimpia, NU!

  1. PS. Acest meci m-a făcut să readuc site-ul în actualitate …Doar pentru că ei, acești Onea, Moroz, Parnău, Nagy, Cubaș ori Ciocan mi-au readus speranța că nu e chiar totul pierdut…Și acești peste 2500 de sătmăreni minunați!
  2. PS 2. Domnu Karda vezi că a retrogradat ASA Târgu Mureș în Liga a 2-a. Poate ai o treabă acasă și noi te reținem!!!
  3. karda

Comentarii

  1. […] mult, conform satumaresport.ro, oficialii Olimpiei ar fi acceptat în ultima clipă ca juniorii Liceului cu Program Sportiv să […]

Ar putea sa va intereseze...

Ghimbav-Tășnad 4-2! Înfrângere în prima deplasare a sezonului…

Citeste mai departe →