Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Final de poveste! LPS Satu Mare termină pe patru în Liga elitelor U19!

De   /  5 iunie 2017  /   comentarii

Visul frumos al unei medalii în Liga elitelor U19 a fost spulberat sâmbătă la prânz. LPS Satu Mare a cedat în finala mică în de la Buftea în fața celor de la UTA Arad după un meci început slab de elevii lui Nastai. Oricum rămâne o mare performanță penru fotbalul sătmărean. O prezență în careul de ași la U 19 în compania unor forțe ca Dinamo , Viitorul sau UTA Arad, cluburi care investesc sume frumușele în centrele de copii și juniori e mai mult decât onorabilă.

Meciul a început   cu golul de 1-0 al arădenilor, la prima fază de poartă. Stahl a executat o lovitură de colț, iar Savin a marcat cu capul. După 9 minute, sătămărenii au avut șansa egalării, după ce Mara a ieșit hazardat la o minge și a comis penalty. A  executat Ciocan, dar același portar al UTA-ei a ghicit colțul și a reținut balonul. Partida luase deja foc și s-au ratat ocazii importante de-o parte și de cealaltă. Totuși, în minutul 32, scorul a devenit 2-0. Costin a finalizat în bară centrarea lui Lazăr, Lezeu a urmărit și a marcat din apropiere.

Repriza secundă s-a reluat de la scorul de 2-0, cu LPS-ul lui Dacian Nastai încercând să revină în atac. Din păcate însă ratările lui Onea & co s-au răzbunat și,  pe contraatac, , în cel de-al treilea minut de prelungire arădenii au mai punctat o dată, când Lazăr l-a lansat pe Stahl, iar acesta a marcat cu un șut plasat în dreapta lui Moroz. 3-0, rezultat final.

”Misiune incheiata ! Am pierdut nemeritat finala mica la U19 cu 3-0 dar uneori fotbalul este dur si nu te iarta atunci cand ratezi 11 m la 1-0. Felicitari acestei generatii de jucatori nascuti 1998/1999 si bafta la examenele care urmeaza. Hai LPS ! Hai Satu Mare !” a punctat la final antrenorul Dacian Nastai.

UTA: Mara (72 Mureșan) – D. Lazăr, Iuga, Savin (68 Rogojan), Revesz – Brănișteanu (60 Al. Bodri ), Jorza – Mager (81 Mandache), Stahl, Lezeu (60 Țurcanu) – Costin .

LPS Satu Mare: Moroz – Szilaghi, Oltean, Cătuna, Parnău – Micaş, Nagy, Cubaş, Onea – Ciocan, Opriş.

Arbitri: Andrei Antonie – Mihăiță Necula, Mihaela Țepușă. Rezervă: Andreea Ene (toți din București).

Observator FRF: Andrei Ioniță (București)

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Ioana Borodi , goluri pe bandă rulantă pentru Independența Baia Mare!

Citeste mai departe →