Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Peste 2500 de sătmăreni la un meci de juniori! LPS Satu Mare- Viitorul Constanța 2-4! Trupa lui Nastai merge în finala mică a Ligii elitelor U19!

De   /  20 mai 2017  /   comentarii

lps9

Atmosferă deosebită sâmbătă la prânz pe stadionul Daniel Prodan. Peste 2500 de spectatori, poate un record la nivel de juniori, au venit să vadă la lucru două dintre cele mai bune echipe din Liga elitelor la U 19.

S-a jucat cu calificarea în finală pe masă  iar după remiza spectaculoasă din tur, 3-3, LPS-ul părea într-un ușor avantaj. Doar că Viitorul Constanța, trupa care de ani buni câștigă titlul la acestă categorie de vârstă și Academia Regelui Hagi care strânge cam ce e mai bun prin țară n-a mai repetat greșelile din tur și a dominat clar jocul de la Satu Mare.

Chiar dacă la prima fază periculoasă a gazdelor, Onea a deschis scorul în minutul 11, cei de la Viitorul au revenit rapid în joc și pe lângă golul egalizator semnat deDumitrescu min 26 au mai irosit alte trei mari ocazii…Iar mijlocașul Mățan a semănat mereu panică în apărarea sătmăreană când se afla cu mingea la picior…Alex Pop a irosit cele mai mari ocazii ale oaspeților până la pauză și era clar că în partea a doua reduta LPS-ului nu avea cum să reziste în condițiile în care Opriș, Onea su Micaș nu au putut juca la capacitate maximă.

De trei minute și de o gafă a arbitrului asistent au avut nevoie oamenii regelui Hagi pentru a decide meciul. Alex Pop a răzbunat toate ghinioanele din prima parte și a marcat în minutul 53. La faza următoare după un henț nesemnalizat Mățan a înscris pentru 1-3 –min 54 iar peste alte 60 de secunde Drăguș a făcut 1-4 pe fondul unor nesincronizări n defensiva noastră…

Cu calificarea rezolvată, Viitorul a redus turația motoarelor iar nou intratul Topan a redus din diferență în minutul 65 după o pasă de efect a lui Micaș.

Finalul a fost unul al huiduielilor la adresa brigăzii dar și al aplauzelor pentru cele două trupe . Și pentru spectacolul oferit de acești băieți. De departe Mățan , omul pe care Hagi îl consideră noua perlă a Viitorului, a fost MVP-ul jocului, dar nu în același timp trebuie remarcată evoluția lui Moroz în poarta LPS-ului sau a  lui Onea …

„Felicitări! Capul sus mai avem de jucat un meci împreună. E finala pentru bronz, e o finală și mergem s-o câștigăm la București!” le a transmis la final elevilor săi , Dacian Nastai.

Finala se va juca între Dinamo București și Viitorul Constanța. Dinamo a învins sâmbătă cu 5-1 UTA Arad în cealaltă semifinală.

LPS Satu Mare- Moroz- Silaghi, Oltean, Catuna, Parnău- Micaș, Nagy, Cubas, Onea, Ciocan- Opriș. Au mai jucat Santai, Topan, Szekely și Forgacs.

Viitorul Constanța- Dur Bozoancă- Kilyen, Rusu, Ghi’a, Băluță- Dumitrescu, Mățan, Ene, Drăguș- A.Pop, Ciobanu.Au mai intrat Mihalache, Zamfirescu.

lps

lps1

 

lps2

lps3

lps4

lps5

lps6

lps7

lps8

lps10

 

Ar putea sa va intereseze...

Ghimbav-Tășnad 4-2! Înfrângere în prima deplasare a sezonului…

Citeste mai departe →