Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Onorabil! Olimpia Satu Mare- STEAUA roșie Belgrad 0-1 ( 0-1) Vezi galerie foto!

De   /  2 februarie 2017  /   comentarii

oli1

Olimpia a pierdut amicalul de azi  cu Steaua roșie Belgrad,scor 0-1 dar elevii lui Bogdan Andone au lăsat o impresie bună în fața celui mai tritrat club din Serbia.

Fosta câștigătoare a Cupei Campionilor din 1991 a marcat unicul gol în minutul 15 prin Boakye după un contraatac în care ai noștri parcă n-au avut reacție.

Tot sârbii au avut și la debutul meciului duă situații de gol dar Anca Trip s-a remarcat la execuțiile lui Srnic.

Pană a avut cea mai mare ocazie a Olimpiei. În minutul 18 mijlocașul gaben albaștrilor a executat excelent o lovitură liberă de la marginea careului dar portarul Manolovic a respins de sub transversală.

Jocul s-a mai încinsîn minutul 30 când Kanalos și a călcat involuntar un adversar iar jucătorii sârbi au sărit să-l altoiască pe juniorul nostru. Arbitrul, unul cu barbă și cam rotofei, a potolit în cele din urmă spiritele și până la pauză sârbii au mai irosit câteva situații bune în vreme ce Olimpia a contat la lovitura liberă de la 25 m a lui Pană.

În partea a doua au urmat schimbările iar jocul și a pierdut din atractivitate. Voicu din interiorul careului l a remarcat pe ortarul Stelei roșii iar de partea cealaltă Șuta a intervenit excelent la ocazia lui Sikimic.

Olimpia: Anca – Duruş, Mureşan, Heil, Iuhas, Onicaş, Pană, Krausz, V. Pop, Kanaloş, Voicu. Au mai jucat: Şuta, Rus, Ursu, Daminuţă, Ciul, Villand, Tudoran, Bucur, Luduşan, Erdei, Faur, Bura. Antrenor: Bogdan Andone.

Steaua Roşie: Manolovic – Petkovic, Lukovic, Le Tallec, Pavkov, Boakye, Milic, Donald, Andelkovic, Srnic, Poletanovic/Stankovic, Srnic, Ilic, Plavsic, Pavkov, Vucevic, Nikolic, Plavsic.

Următorul amical al Olimpiei va avea loc pe 4 februarie, cu Spartak Moscova 2, echipă aflată pe primul loc în eşalonul secund din Rusia.

 

oli2

oli4

oli6

oli7

oli8

oli9

oli10

oli11

 

oli12

 

oli14

oli15

 

olimpia11sursa foto http://www.crvenazvezdafk.com/

Ar putea sa va intereseze...

Ritli Zoltan : ”Azi am demonstrat că împreună avem putere și forță”!

Citeste mai departe →