Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

O seară tristă! S-a jucat în memoria lui Ioan Palko! CSM Satu Mare- CSM București 24-28 ( 9-13)

De   /  15 februarie 2017  /   comentarii

hhh1

Trei meciuri, trei înfrângeri în 2017 pentru handbaliștii de la CSM Satu Mare. Toate venite însă după meciuri de luptă cu adversari de cupe europene..Odorhei, Turda și CSM București.

Partida de azi din sala LPS dintre CSM Satu Mare și CSM București s-a încheiat cu succesul oaspeților, 24-28 după un joc în care ai noștri au făcut prea multe erori…neforțate în fața unui adversar ce nu avea nevoie de cadouri.

În primul sfert de oră elevii lui Varady au condus mai mereu, 2-1, 3-2, 4-3 și 5-4. Au urmat din păcate două ratări de la 7m pentru ai noștri iar bucureștenii n-au stat pe gânduri și s-au desprins la 6-10 în minutul 21. Au fost șase minute fără gol marcat de Olah& co și doar paradele lui Cioroiu au făcut ca la vestiare să se intre cu diferența de plus patru în favoarea oaspeților, 9-13.

Partea a doua a început cu o nouă serie de erori în ofensivă în tabăra noastră iar Stamate și compania s-au distanțat la 22-14…A urmat o serie deosebită de patru goluri consecutive , inclusiv una din poartă-n poartă a lui Cioroiu și sala s-a trezit la viață la 18-22 în minutul 50. O nouă inexactitate însă pe atacul nostru și bucureștenii au calmat situația prin reușitele lui Novanc și Negru … Până la final am mai consemnat un gol din poartă-n poartă pentru Pogyină și două superbe aeriene…

S-a terminat CSM Satu Mare- CSM București 24-28 și sperăm că vor urma și victoriile pentru trupa noastră….Din păcate, așa cum am mai scris-o, impresia artistică nu aduce și puncte în clasament…

CSM SATU MARE -Cioroiu 9 parade+1 gol, Pogyină 2 parade+1 gol – Mateș 1 gol, Rogoz 2 (1 din 7m), Morar 5, Bejinariu 1, Mureșan 4, Munea 4, Crăciun, Suciu 2, Avramescu, Campar 2, Olah 1, Trifunovic, Olar, Stan.

Aruncări de la 7m :  3/1 – 3/3.

Eliminări de 2 min.: 4 min – 10 min.

Cu gândul la Ioan Palko

hhh2

Partida a început cu un moment de reculegere în memoria lui Ioan Palko. Antrenorul care a promovat în premieră pe CSM Satu Mare în Liga Națională în 2009 și care ieri s-a stins din viațăa la 70 de ani.

A fost omul care a conribuit decisiv la performanțele handbalului sătmărean atât la CS Unio în anii 80 cât și la CSM Satu Mare mai apoi în anii 2000. De altfel Ioan Palko și-a încheiat cariera de antrenor la CSM Satu Mare.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Fotbal județean | Programul și oficialii delegați la meciurile din weekend

Citeste mai departe →