Loading...
Cale:  Home  >  Handbal  >  Current Article

Ne-a părăsit OMUL care a promovat în premieră Sătmarul în Liga Națională la handbal! Rămas bun, IOAN PALKO!

De   /  15 februarie 2017  /   comentarii

palko

Ioan Palko, fost jucător și antrenor al Clubului Sportiv Minaur în perioada sa de glorie, a trecut în neființă. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a CS Minaur.

Ioan Palko a jucat pentru Minaur în a doua jumătate a anilor ’70. Acesta a făcut parte, astfel, din prima generație de handbaliști care au îmbrăcat tricoul primului club de handbal din România.

A evoluat de alungul carierei si la CS UNIO fiind legat de handbalul sătmărean. De altfel de numele lui ioan Palko se leagă şi promovarea în premieră în Liga Naţională a echipei CSM Satu Mare în sezonul 2008-2009.

De altfel azi la începutul partidei dintre CSM Satu Mare şi CSM Bucureşti s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului technician de la CSM Satu Mare.

Ioan Palko (70 de ani) a trecut prin momente delicate în ultimii ani, datorită anevrismului pelvian de care suferea, având artera femurală mărită de zece ori.

“Regret nespus trecerea în nefiinţă a profesorului Palko. A fost un adevărat profesionist, un om bun cu suflet mare de la care am avut multe de învăţat şi ca jucător şi ca antrenor. De altfel și azi la meciul cu CSM București am fost cam bulvesat…A fost omul care mi-a întins o mână și m a adus la Satu Mare după ce 9 luni nu luasem un ban la Minaur… Dumnezeu să-l odihnească în pace” spune antrenorul CSM-uilui sătmărean, Iuliu Varady.

Ioan Palko şi-a petrecut ultima perioadă a activităţii în handbal ca antrenor la CSM Satu Mare, cu care a promovat în 2008-2009.

Iar ca amintire…o fotografie de colecție. Ioan Palko alături de conducerea de atunci a CSM Satu Mare la prezentarea oficială înaintea sezonului 2008-2009.

Ioan-Palko

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii in 2018

Citeste mai departe →