Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Derby-ul SEPSI- CSM SATU MARE se vede ,live, duminică la FRBTV!

De   /  2 noiembrie 2018  /   comentarii


Primul duel Sepsi-CSM Satu Mare, dintr- o serie de cel puțin patru meciuri din sezonul regulat se va juca duminică seara la Sfântu Gheorghe.

Reeditarea finalei LNBF din sezonul trecut se va juca în Sepsi Arena iar meciul va fi transmis de canalul de youtube al Federației Române de Baschet și pe www.sport.ro și www.prosport.ro .

Sepsi Sfântu Gheorghe a bifat patru victorii până acum în campionat în vreme ce sătmărencele au trei succese și o înfrângere, la Brașov.

Sepsi evoluează și în FIBA Europe Cup într-o grupă cu Enisey-Rusia, Mersin-Turcia și Orman Ankara-Turcia. În primul meci Sepsi a cedat acasă , 54-73 cu Enisey iar aseară a jucat tot pe teren propriu cu  Mersin.Iar Sepsi a impresionat și a obținut o victorie clară, 87-70.

Față de sezonul trecut Sepsi a schimbat o mare parte din jucătoare . Annemarie Părău a rămas la echipă și în jurul ei antrenorul Mikes Zoran , rămas și el pentru un nou contract pe patru sezoane, a reconstruit trupa. Ioana Ghizilă, Anca Șipoș , Nora Demeter, Kristina Higgins, Jovana Pasic ,Peyton Whitted ,Dominique Allen sau Angelika Slamova sunt jucătoare nou venite la Sfântu Gheorghe.

CSM Satu Mare vine după un succes , 60-57 la Târgoviște într-un meci în care fetele noastre au avut o revenire senzațională pe final de la un deficit de 12 puncte.

Din fericire nu sunt probleme medicale în lot iar antrenorul Octavian Boian poate deplasa toate fetele de la echipă la Sfântu Gheorghe.

” Nu e un meci decisiv, campionatul e lung și multe se mai pot întâmpla însă cu siguranță ne dorim să facem un meci bun și să obținem un rezultat pozitiv. Avem încredere în jucătoarele noastre ” spune președintele CSM-ului, Vasile Fogel.

Partida va fi arbitrată de Sorin Drugău, Lavinia Gheorghe și Marius Opriș.Comisar FRB, Alina Moanță.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/
  • Publicat: 2 săptămâni ago on 2 noiembrie 2018
  • De:
  • Ultima modificare: noiembrie 2, 2018 @ 7:36 pm
  • Categorie: Breaking News

Ar putea sa va intereseze...

ARBITREAZĂ ÎN CAMPIONATELE JUDEȚENE DE FOTBAL ÎN WEEKEND | SE VOR TERMINA OARE AGRESIUNILE?

Citeste mai departe →