Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

ALEGERI ÎN SATU MARE! Iuliu Ilyes e din nou primar! Mihai Găman, „campion” în Dorolţ! Meciuri echilibrate la Ardud şi Satu Mare!

De   /  5 iunie 2016  /   comentarii

MINGEA

Mare meci mare….în Satu Mare. Judeţul aşteaptă rezultatele finale ale alegerilor din localităţi. La Satu Mare e meci strâns între Dorel Coica şi Gabor Kereskenyi. Nimeni nu face declaraţii sau pronosticuri în cele două tabere. E tensiune mare. Şi la Ardud , Ovidiu Duma a câştigat pe „sate” dar mai are de aşteptat numărătoarea în oraş. S a terminat numaratoarea..la ARDUD  a câștigat OVIDIU DUMA. În schimb Mihai Găman la fel ca şi echipa lui, Recolta e campion în DOROLŢ. Iar Iuliu Ilyes se întoarce la primărie. Şi va ocupa funcţia de primar  în cea mai bogată comună din judeţ, VETIŞ!

dorolt2

Iată câteva din rezultatele alegerilor locale din judeţ:

Ilyes Iuliu, fostul primar de Satu Mare, a câștigat primăria Vetiș, la Porumbești a fost ales Toth Zoltan din partea UDMR, Piricsi Arthur a câștigat la Livada un nou. Mihai Găman a câştigat un nou mandate la DOROLŢ iar Gabor Majiat la Oraşu Nou. La Medieşu Aurit, Silviu Zetea a pierdut alegerile în faţa lui RADU IANCU de la PSD.

La Negreşti Oaş mai sunt de numărat 1000 de voturi dar Aurelia Fedorca are până acum 78% din voturile numerate.

La ODOREU a rămas în funcție actualul primar, Dumitru Pop iar Bontea Zenoviu  a câștigat la  Păulești , din partea PNL.

Comuna Botiz – primar Ioan Mureșan (ALDE)

Comuna Cămârzana – primar Florin Ionici (ALDE)

Conform numărătorilor paralele, la Moftin a câştigat actualul primar Gheorghe David (PSD), Schwarzkopf Janos (PCM) la Ciumeşti, respectiv actualii primari Roka Marius (ALDE) la Căuaş şi Ghetina Mihai (ALDE) la Doba.

La Tiream a câștigat Tar Miklos din partea MPT cu 330 de voturi pentru.

La Viile Satu Mare a câștigat Szucs Szabolcs de la UDMR, potrivit numărătorii paralele.

La Terebești, Mariana Avorniciții a câștigat un nou mandat obținând  799 de voturi, față de cele 332 obținute de contracandidatul Daniel Vinț (ALDE). De asemenea, au mai fost realeși primarii din Săuca – Gheorghe Marian (PSD) și Supur – Vasile Șteț (PSD).

Comuna Agriș – primar Marton Zsuzsa (MPT)

Comuna Tiream – primar Tar Miklos (MPT)

Comuna Urziceni – primar Mellau Iosif (FDG)

Comuan Santău – primar Marinel Rotar (PNL)

Comuna Turulung – primar Gheorghe Gyakon (FDG)

Primarul comunei Cradorolț, Daniel Balogh, a câștigat un nou mandat cu 562 voturi din 1.100 exprimate. Pe locul doi s-a clasat Vik Otto (PNL) cu 235 de voturi, iar pe locul 3 Socaci Mircea (ALDE) – 161 de voturi. Este primul primar cunoscut în afară de cei doi care nu au avut contracandidați.

Comuna Acâș – primar Tiberiu Balog (PNL)

Comuna Tarna Mare – primar Monica Sobius (PNL)

Comuna Certeze – primar Petre Ciocan (PNL)

Comuna Bixad – primar Ioan Tătar (PNL)

Comuna Bârsău – primar Traian Ciurdaș (PSD)

Comuna Bogdand – primar Aurel Bojan (ALDE)

Comuna Viile Satu Mare – primar Szucs Szabolcs (UDMR)

Votul pentru alegerile locale în Satu Mare s-a încheiat, la ora 21:00 prezența la vot în județ fiind de 47,8202%, exprimându-se la urne un număr de 151.670 de persoane. În municipiul Satu Mare prezența a fost de 41,4096%, 42.292 de sătmăreni exprimându-și votul.

Prezența este foarte scăzută, având în vedere că în 2008 în județul Satu Mare s-a înregistrat o prezență de 56,14% și în 2012 de 54,85%, iar pe municipiul Satu Mare prezența a fost de 51,61%.

La ora 21:00, în orașul Ardud prezența a fost de 48,5419%, Carei – 40,8246%, Livada – 52,76%, Negrești Oaș – 38,43%, Tășnad – 55,82%.

Vasile Corodan, la comuna Vama, și Karádi Csaba, la comuna Petrești au câştigat fără emoţii. Au fost singurii candidate!!!.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Se cunosc campioanele județene la handbal și baschet | Echipele Colegiului Ioan Slavici și a LPS Satu Mare, calificate la faza zonală

Citeste mai departe →