Loading...
Cale:  Home  >  Olimpia  >  Current Article

Derby-ul amintirilor : FC BAIA MARE-OLIMPIA 5-2! S-a jucat în memoria regretaților Didi Prodan, Gabi Both și Lucian Bălan!

De   /  21 mai 2017  /   comentarii

old

Fostele glorii de la rivalele de altădată FC Baia Mare și Olimpia Satu Mare au strâns rândurile și au jucat un meci demonstrativ, vineri după amiază, pe bătrânul stadion ”Viorel Mateianu”.

A fost practic revanșa duelului de acum 2 ani de la Satu Mare când după un meci spectaculos , gustat de publicul sătmărean, moroșenii au câștigat la penaty-uri. Vineri jucătorii celor două echipe au ținut un moment de reculegere în memoria regretaților , Gabi Both, Didi Prodan și Lucică Bălan, legende ale fotbalului sătmărean și maramureșan plecate prea devreme dintre noi…

Acum Olimpia a reușit să deschidă scorul prin același inimos Lulu Dragomir după care gazdele parcă mai numeroase s-au desprins pentru un 5-2 la final…Rezultatul însă a contat mai puțin..Buia, Vasc, Miriuță, , Bumb,Toma, Bota, Petrovan, Piroska, Negrea s-au făcut din nou remarcați la maramureșeni în vreme ce la Oli, Csik, Dragomir, Nastai, Fabian , Suciu , Mihovici , Paul Mihai, Paul Levente și ceilalți veterani convocați au dat o replică …sănătoasă. Au fost puțini spectatori, din păcate, undeva la 200 de oameni la un meci arbitrat de Marian Salomir, Zoltan Szekely și Traian Marchiș…Repriza a treia a fost și ea una discutată și disputată. Și s-a terminat nedecis …după multe prelungiri!

Așteptăm meciul trei, de la Satu Mare!

old1

old2

old4

old5

old6

sursa foto Dan Buia.

Ar putea sa va intereseze...

Ritli Zoltan : ”Azi am demonstrat că împreună avem putere și forță”!

Citeste mai departe →