Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Recolta Dorolț va juca pentru un loc în Liga a 3-a cu campioana Bihorului! Diosig și Hidișelul de Sus se bat în vecini pentru titlu!

De   /  4 iunie 2016  /   comentarii

dorolt2

FRF a anunțat vineri programul meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a. Campioana județului Satu Mare, Recolta Dorolț va întâlni campioana Bihorului.

Doar că deocamdată în județul vecin bătălia se dă între CS Diosig şi FC Hidişeul de Sus. Iar cele două echipe se vor întâlni chiar în ultima etapă a campionatului . Hidiselul pare favorită .E cu trei puncte în spatele liderului dar și cu un meci mai puțin jucat. Va juca acasă derby-ul cu Diosig pe 12 iunie și în tur s-a impus cu 1-0 chiar pe terenul rivalilor.

Iar miercuri Hidișelul a câștigat Cupa României , faza județeană după 2-1 în finală cu Bihorul Beiuș. Într-un meci în care observator a fost președintele AJF Satu Mare…Ștefan Szilagyi!

hidiselul

Meciurile  de baraj se vor disputa în sistem tur-retur, învingătoarea urmând a promova în eşalonul al treilea.

Jocurile se desfăşoară pe data de 18 iunie 2016 (manşa tur) şi 25 iunie 2016 (manşa retur), cu începere de la ora 18:00. Recolta Dorolţ va juca primul meci în deplasare.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Hai la sală cu o jucărie de pluș! | Baschet feminin: CSM Satu Mare- Sepsi Sfântu Gheorghe, miercuri ora 19

Citeste mai departe →