Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

ÎMPĂCARE ISTORICĂ! CommandoOli îl va susţine pe preşedintele Băbuţ pentru încă un mandat la Olimpia!

De   /  1 aprilie 2016  /   comentarii

galerie

Moment istoric azi, 01.04.2016 în fotbalul sătmărean.

În urma şedinţei de joi a consiliului local, reprezentanţii galeriei CommandoOli au avut o întâlnire cu preşedintele Olimpiei , Dan Băbuţ iar cele două părţi se pare că au îngropat securea războiului.

Astfel fanii au decis să-l susţină pe Dan Băbuţ pentru încă un mandat la şefia clubului . Mai mult , pentru a şi arăta ataşamentul faţă de culori, suporterii au decis să facă deplasarea , sâmbătă , la Caransebeş . Chiar dacă Olimpia va câştiga la masa verde meciul cu retrasa FC. Gruparea CommandoOli Kids va fi prezentă la amicalul de sâmbătă de la Carei unde se aşteaptă şi înfiinţarea galeriei de MINIONS a Olimpiei.

De asemenea pentru a i stimula pe o parte dintre jucătorii Olimpiei să şi aducă aminte că au jucat la viaţa lor prin Cupele Europene ori Liga 1, membri galeriei au propus FRF ului ca în play out adversarii Olimpiei să poarte echipamentul de joc al celor de la Inter Milano, Manchester United ori Steaua Bucureşti. În plus în play out vor fi interzise golurile marcate cu şuturi din afara careului!

Forza!

Agent104

Ar putea sa va intereseze...

fogel

Vasile Fogel revine ca preşedinte la CSM SATU MARE! Oameni noi în conducere şi la Olimpia!

Citeste mai departe →