Loading...
Cale:  Home  >  Altele  >  Current Article

Luna olimpică la final! Mulţumiri speciale celor implicaţi în acţiunile Academiei Olimpice Române!

De   /  28 iunie 2016  /   comentarii

luna o

Academia Olimpică Română, filiala Satu Mare a organizat cu succes Luna Olimpică. Au fost o serie de activități sportive, concursuri și acțiuni ce au readus în Sătmar spiritul olimpic. Elevii și profesorii de educație fizică și sport de la școlile sătmărene au răspuns cu drag chemării celor de la Academie iar rezultatele le-am publicat deja pe site ul nostru.

La finalul acestei luni dedicate olimpismului, Alexandru Contraș, președintele filialei sătmărene a Academiei Olimpice Române  a ținut să le adreseze mulțumiri tuturor celor implicați:

”Odata cu incheierea Lunii Olimpice si a Zilei Olimpice, tin sa multumesc profesorilor de educatie fizica, directorilor de scoli, care prin prezenta copiilor la actiuni au inteles mesajul nostru!

Carcotasilor (invidiosi) le transmitem ca vom continua sa promovam prin eforturile noastre si sprijiniti de presa, nu in fraze, ci prin actiuni, Spiritul Olimpic.   Cu multă dragoste si deosebit respect,  Alexandru Contraș.”

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Se cunosc campioanele județene la handbal și baschet | Echipele Colegiului Ioan Slavici și a LPS Satu Mare, calificate la faza zonală

Citeste mai departe →