Loading...
Cale:  Home  >  Baschet  >  Current Article

Donație la Școala ”Bălcescu-Petofi”! Un fost elev , acum medic la Spitalul Universitar Petz Aladar din Gyor a trimis un echipament de baschet echipei școlii!

De   /  2 februarie 2017  /   comentarii

Poza ziar

Conducerea Școlii Gimnaziale” Bălcescu-Petofi”, precum și Asociația de părinți doresc să multumească domnului dr.Toth Levente Istvan pentru implicarea în dotarea bazei sportive a școlii cu 20 de echipamente sportive pentru membrii echipei de baschet.

Dr. Toh Levente este absolvent al Școlii Gimnaziale” Bălcescu-Petofi”, promoția 1995, iar în prezent este medic specialist traumatologie și ortopedie la Spitalul Universitar Petz Aladar din Gyor, Ungaria.Prin gestul său își arată recunoștința față de dascălii care i-au îndrumat primii pași în educație și formare, așa cum însuși susține într-o scrisoare adresată școlii” Cu mult respect și recunoștință pentru fosta mea școală. Aici am primit primul pachet de cunoștințe și dragostea pentru învățătură. Vă doresc tuturor multă sănătate și putere de muncă!”

În speranța că aceasta nu va fi ultima donație a domnului doctor, conducerea școlii îi mulțumește și îi dorește mult succes în activitățile viitoare.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Performanță | CSM Satu Mare, vicecampioană națională la baschet 3×3

Citeste mai departe →