Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Amicale: Victoria Carei- Sporting Recea 2-2 și Unirea Tășnad- Recolta Dorolț 2-2!

De   /  19 februarie 2017  /   comentarii

carei

Două dintre candidatele la titlu din elite, Victoria Carei și Unirea Tășnad au disputat în week end partide amicale cu formații din liga a 3-a. Ambele jocuri s-au jucat pe sinteticul de la Nyirbator din Ungaria iar la finalul jocurilor am consemnat același rezultat…2-2!

Victoria Carei a întâlnit pe Sporting Recea iar echipa pregătită de Răzvan Nintaș a condus până spre final prin reușitele lui Nyilvan Bogdan și Hohagyi.

”Un meci bun, chiar cred că am surprins plăcut prin joc în fața echipei de pe locul doi din seria a 5 a a ligii a 3 a. Ne-au lipsit jucători dar chiar și așa am făcut un meci bun dacă ținem cont că pentru noi e primul amical” spune antrenorul Răzvan Nintaș.

Careienii au efectuat un cantonament pe plan local iar sâmbătă vor juca un nou amical cu Unirea Valea lui mihai.

” Vrem să-l mai aducem la echipă pe Marius Sas, atacantul ce a evoluat la Decebal. Cred că am câștigat la capitolul experiență prin venrea lui Imi Tempfli și sperăm ca până la începerea campionatului să ne rezolvăm toate problemele” a mai spus Nintaș.

În amicalul cu Recea au evoluat pentru Victoria Carei: Preg-Szilagyi, Griszhaber, Kuzmos, Malinetescu- Tempfli, Varga, Vancea, Boldizsar- Hevele, Nyilvan. Au mai intrat: Veidel, Csenteri, Hohagyi.

Au lipsit : Tillinger, Puskas, Moldovan, Ardelean.

Liderul din elite, Unirea Tășnad a întâlnit lanterna roșie din C5, pe Recolta Dorolț. S-a terminat 2-2 Mureșan și Micaș pentru Recolta respectiv Bolba și  Imi Nagy pentru Unirea au punctat.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/
  • Publicat: 2 ani ago on 19 februarie 2017
  • De:
  • Ultima modificare: februarie 19, 2017 @ 4:31 pm
  • Categorie: Fotbal

Ar putea sa va intereseze...

Olimpia MCMXXI-Somesul Odoreu 3-1 in Cupa Romaniei!

Citeste mai departe →