Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Articol Curent

Tibi Csik dă vina pe condiţii…”Terenul e ca acum 50 de ani!”

De   /  18 aprilie 2015  /   comentarii

 

csikAntrenorul Olimpiei, Tibi Csik şi a găsit cu greu cuvintele după înfrângerea de azi, 2-4 cu Mioveni.

Tehnicianul galben albaştrilor recunoaşte că echipa nu traversează o perioadă prea bună şi a încercat să dea vina ba pe terenul prost şi vechi de 50 de ani, ba pe lipsa de motivaţie a băieţilor ( de parcă salariul pe care l iau nu e o motivare suficientă) ba pe fundaşii săi care au comis greşeli demne de Cascadorii Râsului!

„Nu există concentrare sau atenția sporită, iar echipa cu care am jucat astăzi a profitat imediat de greșeli și ați văzut ce s-a întâmplat. Noi nu am profitat de loviturile libere foarte bine bătute de Sălăgeanu și am pierdut meciul și merităm criticile și le acceptăm atât eu, cât și jucătorii. Onicaș, din punct de vedere defensiv nu a făcut astăzi un joc strălucit sau bun, nici Bic nu a jucat ca săptămâna trecută”, a spus Tibi Csik.

În ceea ce privește condițiile, „vedeți și voi cu cine jucăm. Mioveniul a venit cu două zile înainte, dar au condiții…teren nou, stadion nou, să nu mai vorbesc financiar și ar trebui să ne vedem și noi de lungul nasului unde suntem. Suntem pe locul 6 se putea poate și mai bine cu mine sau fără mine. Trebuie să subliniez care sunt condițiile de la noi față de restul echipelor din această serie. Terenul nostru este de 50 de ani, e la fel cum a fost când a început să se joace fotbal pe el, iar băieții poate că ar trebui să fie motivați financiar…”,

Ar putea sa va intereseze...

bicfalvi

Bicfalvi înscrie împotriva lui Dinamo. Vezi reuşita careianului! (VIDEO)

Citeste mai departe →