Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Primavera Satu Mare și Il Calcio au impresionat la Balmaz Kupa! Sătmărenii Ervin Zsiga și Adi Rus de la Balmazujvaros i-au premiat pe piticii de la 2010!

De   /  29 august 2017  /   comentarii

Orășelul Balmazujvaros de lângă Debrecen  a găzduit duminică  o nouă ediție a turneului de fotbal dedicat copiilor și dotat cu Balmaz Kup. A fost un adevărat festival fotbalistic la care au participat la diferite categorii de vârstă peste 70 de echipe din Ucraina, Polonia, România și Ungaria.

O organizare perfectă cu un program respectat aproape la secundă și condiții deosebite asigurate de superba bază de pregătire din oraș. Aceasta a fost rețeta unui turneu la care la categoriile 208, 2009 și 2010 am avut și echipele sătmărene Primavera și Il Calcio, precum și pe cei de la CFR Cluj, însoțiți de fostul dinamovist, Lucian Goian.

Printre spectatori și bineînțeles invitați la final la festivitatea de premiere i-am regăsit pe ucătorii echipei Balmazujvaros ce activează în prima ligă din Ungaria. Iar printre ei i-am revăzut cu drag pe sătmărenii noștri Ervin Zsiga și Adrian Rus, doi jucători extrem de apreciați n Ungaria.

Iar Zsiga și Rus au oferit cupele și medaliile învingătorilor de la grupa 2010…Unde marele premiu l-au câștigat piticii de la PRIMAVERA SATU MARE antrenați de Cristian Schnellenperger și…Piri Botoș, ultimul fost coleg cu Zsiga la Olimpia!

”Mă bucur că i-am premiat pe copii din Satu Mare și mai ales că m-am revăzut cu prieteni dragi. Mă simt excelent aici la Balmazujvaros, ați văzut ce condiții avem aici și de joc și de pregătire. E bine și chiar dacă ieri ( nr sâmbătă) am pierdut acasă cu Ujpest ( 0-1) cred că nu vom retrograda” ne-a spus Ervin Zsiga acum marea vedetă  a celor de la Balmazujvaros.

Rezultate bune pentru sătmăreni

Primavera a reușit să câștige competiția la grupa 2010 . Iar meritul piticilor e cu atât mai mare cu cât echipa a fost formată în mare parte din copii născuți în 2011. Luca Potra a luat și premiul pentru cel mai bun portar…

La 2009, Primavera Satu Mare a ajuns în finală unde s-a văzut depășită de echipa Academiei Debrecen.

Pe locul 5 la această categorie a terminat Il Calcio Satu Mare…

La 2008, cu Paul Mihai antrenor, Il Calcio a terminat pe locul doi fiind învinsă în finală tot de Academia Debrecen.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Inedit! Momentul anului în familia PRIMAVERA! Cerere în căsătorie la ANTRENAMENT!

Citeste mai departe →