Loading...
Cale:  Home  >  Lupte  >  Current Article

CEI MAI BUNI DIN ȚARĂ! CS Cetate Heracle Ardud, campioană națională la lupte greco-romane, echipe, cadeți!

De   /  20 noiembrie 2016  /   comentarii

lupte

Luptele greco-romane sătmărene au mai bifat în week end un nou succes important.

CS Cetate Heracle Ardud a devenit campioană națională pe echipe la cadeți într-o competiție pe care a dominat-o clar și în care a avut ceva emoții doar cu formația de la Botoșani.

Turneul final al Naționalelor pe echipe a avut loc sâmbătă la Ardud iar pe teren propriu elevii lui Tudor Barbul , Feri Szabo, Barbul Norocel, Ludovic Lieb și Claudiu Blaga au fost greu de învins.

Primul meci a fost și cel mai disputat. Ai noștri au învins vicecampioana, pe CS Botoșani cu 7-3.

”N-a fost însă atât de lejer precum ar crede unii. Bulgăr a fost condus cu 8-2 la pauză și a revenit apoi la 9-8 iar dacă pierdea cred că puteam avea probleme…Așa însă a dat încredere echipei și apoi totul a mers perfect” a spus antrenorul Tudor Barbul.

CE Cetate Heracle Ardud a trecut apoi cu 7-3 de Slatina, 10-0 de Botoșani II, 8-2 de CS Satu Mare și 7-3 de Suceava.

De remarcat că CS Satu Mare cu mulți luptători cu doi-trei ani mai mici ca vârstă față de adversarii de sâmbătă a terminat pe șase.

”Am avut două echipe, una CS Cetate Heracle Ardud și una CS Satu Mare care a înlocuit Timișoara. E bine că avem un lot numeros și sportivi valoroși care ne permit să facem două loturi de finală” a mai spus Barbul.

Ei sunt campionii: Marian Zaha, Marius Bulgăr, Adrian Gângu, Pek Peter, Andrei Buzilă, Rareș Dumitraș, Adrian op, Ciprian Trufan, Alex Dosoftei , George Mifai și Adelin Arteme.

De remarcat că Raul Zarzu și Andrei Barbul au participat împreună cu lotul național la un puternic turneu la Teheran în Iran. Iar România a terminat pe locul cinci din 13 țări participante.

Urmează Cupa României la Târgoviște și un turneu la Beregovo iar apoi Cupa Cetate Ardud pe 3-4 decembrie.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Consilierii locali s-au intrunit luni intr-o sedinta extraordinara pentru a I acorda un premiu special vicecampionului European, Lenard Berei si antrenorului Tudor Barbul

Citeste mai departe →