Loading...
Cale:  Home  >  Volei  >  Current Article

Vaida Beata & Adriana Matei, argint la turneul satelit CEV de la Ljubljana! (Galerie foto)

De   /  23 iulie 2017  /   comentarii

Revenite în Europa după experiența de la Campionatul Mondial U 22 din China, echipa de volei pe plajă a României a participat săptămâna trecută la turneul satelit CEV de la Ljubljana.

Iar fetele de la CSM Satu Mare , Adriana Matei și Vaida Beata au făcut un turneu excelent reușind să ajungă în prima lor finală la un satelit CEV.

Echipa noastra, pregătită de Adrian pricop  a fost prima de pe lista de calificari si a avut nevoie de doua victorii pentru a ajunge pe tabloul principal de 16 echipe.

Au urmat inca doua victorii in grupe, contra Germaniei si Sloveniei.

In sferturile de finala fetele au intalnit echipa Belgiei in fata careia a castigat cu 16-14 in decisiv.

Calificate in semifinala dupa un parcurs cu 5 victorii consecutive fetele au continuat seria si au reușit să depășească  formația țării gazdă, Slovenia , 2-1 cu 15-6 în decisiv.

Vaida și Matei au început bine finala cu Germania, 21-16 în primul set. L-au cedat pe al dilea la 17 iar din ăcate , în decisiv nemoaicele au fost mai sigure și mai concentrate și s-au impus cu 15-10.

Oricum e o performanță deosebită, o primă medalie de un turneu satelit CEV pentru România. O performanță despre care va vorbi în această seară și antrenorul Adrian Pricop la Nord Vest TV în emisiunea Săptămâna sportivă.

sursa foto facebook beachvolleysatumare

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

LPS și-a premiat cei mai buni sportivi ai anului | Adriana Pricop și Cătălin Ardelean , antrenorii anului 2018

Citeste mai departe →