Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Unirea Tășnad eliminată de Minaur Baia Mare din Cupa României!

De   /  16 august 2018  /   comentarii

sursa foto directmm.ro

Viitoare colege de serie în Liga a 3-a, Minaur Baia Mare și Unirea Tășnad s-au întâlnit miercuri după amiază în faza a doua a Cupei României.

Cele două echipe au mai apucat să se dueleze în această vară și în două meciuri de pregătire, în care Unirea și Minaur și-au împărțit victoriile.

Meciul de pe stadionul Viorel Mateianu a început sub semnul echilibrului iar până la pauză ambele grupări au punctat de la punctul cu var. La vestiare s-a intrat cu un 1-1 echitabil.

În partea a doua a fost nevoie de o greșeală a lui Ciul. Acesta încearcă să-l oprească din acțiune pe Lihet și faultează. Urmează cartonașul galben și cum Ciul mai avea unul din prima reporiză urmează eliminarea…Băimărenii prind curaj și pun stăpânire pe joc dar fără a avea mari ocazii. Iar pe final, în ultimele zece minute de joc reușesc desprinderea pe tabelă. În minutul 80 noul intrat Sabadâș execută un corner la bara a doua, Bococi recentrează la Feraru care pleasează balonul în poartă pe lung, în dreapta goalkeeper-ului sătmărean  . La 2-1 băimărenii se apără și țin de minge când o au, sperând să profite pe contraatac. În minutele de prelungire balonul urcă în fața porții noastre pe traseul Boje, Lihet, Sabadâș, ultimul având o sarcină ușoară singur cu portarul. 3-1 (min. 93) și Minerul joacă în turul 3 al competiției.

Cum s-au marcat golurile:

1-0 min 9 – pas bun pentru Lihet, acesta pătrunde în careu și este faultat de Szekely, iar arbitrul acordă penalty la semnalizarea tușierului. Bococi șutează în stânga portarului și e 1-0.

  • min 31 – penalty pentru Unirea la un fault al lui Kis asupra lui Nemeș. Stanciu transformă cu siguranță

2-1- min 80- corner de pe dreapta bătut de Sabădîș, se respinge în stânga, recentrare la bara a doua și Feraru trimite plasat, cu capul, în poartă

3-1 min  90+3 – Boje primește o pasă pe sus, face stop pe piept în mijlocul careului, se grăbește însă să șuteze și Gorbe reține.

Vineri la sediul FRF va avea loc stabilirea seriilor și a programului Ligii a 3-a.

Antrenorul Cristi Popa declara luni în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă că la nivelul seriilor s-ar putea să apară modificări.

”Nu știm nimic concret . Sunt zvonuri că vor fi puse cu noi în serie echipele din Covasna și Harghita și vor fi redistribuite în alte serii o parte din echipele din Alba și Sibiu. Dar concret vom afla abia vineri. Sper să facem o figură frumoasă sezonul ce începe la finalul lunii!” a spus Cristi Popa la Nord Vest TV.

CS Minaur Baia Mare – Unirea Tășnad: 3-1 (1-1)

Arbitri: Vlad Inoan (Florești) – Ioan Claudiu Georgiu (Dej) și Paul Bogdan Pojar (Cluj)

CS Minaur: Gabriel Danciu – Denis Lihet, Lorant Kis, Simion David, Răzvan Lupu (62, Bogdan Boje) – Ciprian Duruș, Tudor Balmoș (71, Darius Sabadîș), Vlad Giurgiu, Sandu Bococi, Sorin Șerban – Marius Feraru (86, Călin Borota). Antrenori: Dorin Toma și Vlad Ungureanu

Tășnad: Florin Gorbe – Florin Palinceac, Markusz Varga, Marius Bălău, Adrian Ciul, Raul Silaghi, Denis Cubaș, Krisztian Szekely, Raul Stanciu, Pavel Nemeș, David Vincze. Au mai jucat: Levente Vincze, Angelo Cocian și Răzvan Pop. Antrenori: Cristian Popa, Ovidiu Suciu.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Fotbal județean | Programul și oficialii delegați la meciurile din weekend

Citeste mai departe →