Loading...
Cale:  Home  >  Uncategorized
Ultima ora

Lusamba aduce prima victorie pentru Olimpia în noul sezon! Selymes , debut cu dreptul la SATU MARE!

De   /  5 august 2017  /  Uncategorized  /   comentarii

  Olimpia pragmatică . Așa a arătat trupa lui Selymes în primul meci al noului sezon de liga a 2-a. Pe o căldură greu de suportat, jucătorii sătmăreni s-au impus pe terenul noupromovatei, Metaloglobus București cu 1-0. Lusamba a marcat unicul gol, în minutul 23. A fost prima ocazie a Olimpiei, un contraatac excelent finalizat […]

Citeste mai departe →
Ultima ora

Spectacol de ţinută la premierea celor mai buni sportivi sătmăreni! Vezi cine sunt laureaţii!!!

De   /  22 decembrie 2016  /  Uncategorized  /   comentarii

Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti” a fost miercuri gazda „Galei Laureaților Sportului Sătmărean 2016”, eveniment organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Satu Mare la care au participat sportivii sătmăreni, antrenorii, reprezentanții structurilor sportive, președinții de cluburi sportive sătmărene. Festivitatea de premiere a fost deschisă de directorul DJST, Virgil Dragoș, după care au […]

Citeste mai departe →
Ultima ora

Olimpia la ora banchetului…Distracţie meritată după un sezon reuşit!

De   /  22 decembrie 2016  /  Uncategorized  /   comentarii

Lotul Olimpiei s-a reunit marți seara pentru o ultimă acțiune în 2016. După un sezon de toamnă foarte bun, jucătorii și antrenorii au avut parte de o cină festivă . Împreună cu prietenele sau soțiile, Iuhas & co s-au destins pentru câteva ore la Select. A fost de față conducerea executivă, membrii Comitetului director,primarul Kereskenyi […]

Citeste mai departe →
Ultima ora

Noi probleme la Olimpia! Clubul trebuie să-i plătească restanţe de peste 22000 lei lui Rareş Takacs!

De   /  22 decembrie 2016  /  Uncategorized  /   comentarii

Olimpia a primit în acestă lună 500000 lei de la Consiliul judeţean iar conducerea îşi făcea calculi că va apuca din aceşti bani să plătească două din salariile restante şi primele către jucători…Doar că socoteala de după şedinţă nu se mai potriveşte şi înainte de Crăciun.

Citeste mai departe →
Ultima ora

La 10 ani de la prima aventură…Mani Gyenes, pregătit Dakar 2017!

De   /  20 decembrie 2016  /  Uncategorized  /   comentarii

La 10 ani distanţă de la prima lui aventură în cel mai dur rally raid din lume, sătmăreanul Mani Gyenes şi-a preyentat azi într-o conferinţă de presă planurile şi obiectivele sale la ediţia 2017 a Raliului Dakar.

Citeste mai departe →
Ultima ora

Romanian Judo Open: Bronz pentru SAMEL LORAND la +85kg!

De   /  18 decembrie 2016  /  Uncategorized  /   comentarii

CS Fușle Security și CSM Satu Mare, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret (DJST) au organizat sâmbătă, în sala Ecaterina Both, cea de-a doua ediție a turneului Romanian Judo Open care s-a dovedit a fi o ediție de succes.

Citeste mai departe →
Ultima ora

CSM de 10 la Oradea ! Zece medalii sătmărene la CUPA DIGI la înot!

De   /  19 septembrie 2016  /  Uncategorized  /   comentarii

Cupa Digi la înot  a adunat si anul acesta  cei mai buni sportivi din ţară, dar şi din Ungaria. La bazinul olimpic „Ioan Alexandrescu” din Oradea au fost în week end  peste 250 de competitori, printre ei și sportivi de la CSM Satu Mare.

Citeste mai departe →
Ultima ora

Săptămâna SIMONA POP! Campioana olimpică, felicitată de premierul Ungariei, Viktor Orban!!!

De   /  30 august 2016  /  Uncategorized  /   comentarii

Simona Pop e omul momentului în Satu Mare. De vineri, de când a revenit acasă de la RIO cu medalia de aur la gât, Simona are parte zilnic de câte o festivitate.

Citeste mai departe →
Ultima ora

Academia Olimpică vă invită la CROSUL OLIMPIC! Vezi toate detaliile!

De   /  13 iunie 2016  /  Uncategorized  /   comentarii

În organizarea Filialei Satu Mare a Academiei Olimpice, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţan şi Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport, marţi 14 iunie se va desfăşura o întrecere sportivă, Crosul Olimpic. Concursul se adresează tuturor celor care vor să alerge pentru sănătate sub imboldul olimpismului. Întrecerea va avea loc, nici nu se putea altfel, pe […]

Citeste mai departe →
Ultima ora

Sport şcolar – Purguly Kevin la faza naţională la ONSS –cros

De   /  21 aprilie 2016  /  Uncategorized  /   comentarii

La acest final de săptămână va avea loc la Targu Jiu  faza finală a ONSS la cros. La gimnaziu , Sătmarul va fi reprezentat de campionul judeţean, Purguly Kevin de la Şcoala generală Bălcescu – Petofi.

Citeste mai departe →