Loading...
Cale:  Home  >  Altele  >  Current Article

Tradiția continuă: Cupa SELECT la înot ajunge la ediția a 5-a!

De   /  10 octombrie 2018  /   comentarii

Tradiția continuă la complexul Select. Concursul de înot dotat cu Cupa Select a ajuns în acest an la ediția a 5-a și va avea loc la acest sfârșit de săptămână.

Pentru medalii și cupe se vor întrece peste 100 de sportivi cu vârstele cuprinse între 6 şi 18 ani. Cei mai mulți, 25 de la CSM Satu Mare, iar restul din Baia Mare, Oradea, Bistriţa, Beclean şi Turda. Se aşteaptă în continuare înscrieri, iar numărul total ar putea creşte cu 50% spun organizatorii. Interesant e anul acesta că  pot pconcura  doar sportivi care au dreptul de participare la un campionat naţional. Cupa Select este văzută și ca o bună pregătire pentru Naționale.

Startul se va da sâmbătă de la ora 9:30, urmând ca de la ora 17:00 să fie programată a doua reuniune. Concursul va continua duminică începând cu ora 9:30.

Patronul bazei select, Mircea Pop a ţinut să precizeze că 73% dintre costurile dedicate organizării acestei competiţii sunt suportate de Consiliul Judeţean Satu Mare.

Pe lângă Cupa Select vom mai avea și alte competiții de gen la Satu Mare.  În 10 noiembrie va fi cel dedicat tuturor elevilor din judeţ, cu înscriere gratuită, iar în 1 şi 2 decembrie concursul de masters.

Bazinul Select este unul omologat pentru concursuri, măsoară 25 de metri, are cinci culoare, iar temperatura apei este de 27 de grade Celsius. Complexul Select Club este situat pe strada Gellert Sandor, nr. 2 din Satu Mare.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/
  • Publicat: 4 luni ago on 10 octombrie 2018
  • De:
  • Ultima modificare: octombrie 10, 2018 @ 11:35 pm
  • Categorie: Altele

Ar putea sa va intereseze...

Se cunosc campioanele județene la handbal și baschet | Echipele Colegiului Ioan Slavici și a LPS Satu Mare, calificate la faza zonală

Citeste mai departe →