Loading...
Cale:  Home  >  Altele  >  Current Article

Superlativele anului! Vaida Beata și Adriana Matei de la volei pe plajă și karateka Burya Patrick, sportivii anului în Sătmar!

De   /  14 decembrie 2016  /   comentarii

               volei

Tradiționala ședință de final de an în care sunt stabiliți cei mai buni sportivi din județ a avut loc  azi la sediul DJST.

Directorul DJST, Virgil Dragoș i-a convocat pe toți oamenii din sportul sătmărean la discuții iar în urma rezultatelor și a punctajelor venite de la MTS s-au întocmit clasamentele la sporturile olimpice și neolimpice.

Ca o noutate, CSM Satu Mare domină cele două ierarhii. Clubul Municipal are reprezentanți pe primele poyiții atat la olimpice cat și la neolimpice.  De altfel la sporturi olimpice în top 15 doar judoka Mercedes Czerlau de la UNIO s-a intercalat între repreyentanții de la CSM și CS Satu Mare…

Începem cu probele olimpice. Pe primul loc s-a situat echipa de volei pe plajă formată din Adriana Matei şi Vaida Beata, antrenată de Adrian Pricop. Fetele au acumulat 73 de puncte în clasamentul final cu următoarele rezultate: locul 5 la Campionatul Mondial de tineret, locul 1 la Campionatul Balcanic de junioare, locul 2 la Campionatul Balcanic de senioare, locul 1 la Campionatul Naţional de junioare şi locul 1 la Campionatul Naţional de senioare.

scrima

Cu 35,5 puncte, spadasinul Adrian Szilagyi de la CSM Satu Mare ocupă locul 2 având următoarele rezultate la seniori: locul 1 la C.B. individual, locul 1 la C.B. echipe mixte, locul 3 la C.N. individual, locul 2 la C.N. pe echipe. Podiumul de la olimpice este completat de spadasinul Adrian Pop de la CSM Satu Mare cu 18 puncte la seniori: locul 1 la C.N. individual, locul 2 la C.N. pe echipe.

judo-1

Următoarele locuri: 4 – Mercedes Czerlau (judo – CS Unio), 5 – Adam Macska (spadă – CS Satu Mare), 6 – Marian Halas (judo – CSM SM), 7 – Benjamin Bodo (floretă – CS), 8 – Marton Szep (spadă – CS), Peter Pek (lupte – CS), Cătălin Şoreanu (lupte – CS), 11 – Teodora Coste (spadă – CS), 12 – Trandafir Silaghi (lupte – CS), Paul Oros (lupte – CS), Raul Zarzu (lupte – CS), Andrei Barbul (lupte – CS).

burya

La sporturile neolimpice, sportivul anului în judeţul Satu Mare este karateka Patrick Burya de la CSM Satu Mare, cu 133,12 puncte. Sătmăreanul a obţinut multiple medalii la cadeți, la competiţii precum: Campionat Mondial WUKF, Campionat European WUKF, Campionat Balcanic, Campionat Naţional. Pe locul 2 s-a situat Attila Bartincki (Karate Do B.F.K.S Carei), cu 90,50 puncte, iar podiumul a fost completat de Daiana Vancsa (karate – CSM Satu Mare) cu 54,87 puncte. Sportivii de pe următoarele locuri vor fi anunţaţi în curând de către D.J.S.T.

Gala Sportului Sătmărean 2016 este programată pentru ziua de 21 decembrie. Cei mai buni sportivi ai judeţului Satu Mare vor fi premiaţi la Filarmonica, în cadrul evenimentului care va începe de la ora 14:00.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Maikel Lopez E Noul Antrenor Principal De La CSM Satu Mare

Citeste mai departe →