Loading...
Cale:  Home  >  Altele  >  Current Article

Super raliu la LUNA ȘES! Spectacol garantat sâmbătă în ȚARA OAȘULUI!

De   /  12 iulie 2018  /   comentarii

In Țara Oașului va avea loc, pe frumosul traseu de la Luna Ses,  sambata 14 iulie 2018 prima etapa din Campionatul ACR de Viteza pe Traseu Montan.

Competitiile pe acest traseu au fost reluate acum 5 ani dupa o intrerupere de 15 ani acestea devenind de la an la an mai bine organizate, mai disputate si cu o participare din ce in ce mai numeroasa.

Evenimentul este deschis atat concurenţilor avansati cat si debutantilor, desfasurandu-se in conformitate cu regulamentele in vigoare pentru competitiile de viteza pe traseu montan. Se anunta o participare  de cca 30 de concurenţi din toata tara. In cadrul concursul piloţii vor avea de parcurs un traseu , de dificultate medie, in lungime de 2,8 km, cu o diferenta de nivel de 255m intre start si sosire pe drumul judetean DJ 109G de la km 7+900 pana la km 11+450 (ruta Luna-Șes). Vor fi parcurse 5 urcari, din care 4 cronometrate.

Reluarea acestui evenimnet s-a dovedit   a fi un real succes iar condiţiile actuale creeaza premizele organizarii  si in anii urmatori acestei competitii deosebite, organizatorul  propunandu-si mentinerea  Judetului Satu Mare pe harta motorsportului in Romania.

Așa cum s-a întâmplat și la primele edițiisuntem siguri ca fanii automobilismului sportiv vor asista și azi  in numar mare la spectacolul oferit de piloti si in frumosul cadru al acestui traseu montan.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/
  • Publicat: 7 luni ago on 12 iulie 2018
  • De:
  • Ultima modificare: iulie 12, 2018 @ 5:43 pm
  • Categorie: Altele

Ar putea sa va intereseze...

Se cunosc campioanele județene la handbal și baschet | Echipele Colegiului Ioan Slavici și a LPS Satu Mare, calificate la faza zonală

Citeste mai departe →