Loading...
Cale:  Home  >  Uncategorized  >  Current Article

Sportnews : Handbalista ADA NECHITA s-a ”cuplat” cu un multimilionar din Certeze!

De   /  6 martie 2016  /   comentarii

nechita

Handbalista Ada Nechita (32 de ani), poate cea mai frumoasă sportivă din România, și-a prezentat pe contul de Facebook noua cucerire. Nu e un oarecare, ci un multimilionar din Certeze, comuna din județul Satu Mare care se laudă că are cei mai mulți milionari în euro.

Ada Nechita, femeie divorțată din 2009 (a fost măritată cu un fost fotbalist, Cătălin Olteanu), a postat pe Facebook o fotografie în care îl are alături pe Daniel Dan, fiul lui Vasile Dan, un om de afaceri din Certeze cu o avere de peste 100.000.000 de euro. Grupul Dan Steel fabrică produse metalurgice și materiale de construcții, fiind liderul pieței pe segmentul de produse trefilate (sârmă, plase de sârmă, cuie). AICI, detalii

Ada Nechita a mai avut relații, în trecut, cu fotbalistul Florin Costea, pe când era la Steaua, și cu primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș. Pe ambii i-a părăsit când au dat de greu: ”Cioara” a fost pus pe liber de campioana din Liga 1, iar edilul-șef, când a avut probleme cu legea.

Noul său iubit are 33 la sută din acțiunile firmelor tatălui său. Un alt procent de 33 la sută este deținut de Dana Cordoș, sora lui Daniel, care are cea mai tare casă din Certeze.

ada n

S-a zvonit că ar fi gravidă

În ultima vreme au apărut tot mai multe informații că frumoasa Ada Nechita ar fi gravidă. Un jurnalist băimărean a afirmat  răspicat că frumoasa extremă a naționalei nu va juca în turneul preolimpic, pe motiv că este însărcinată și nu poate face efort fizic. Sportiva nici n-a confirmat, dar nici n-a infirmat zvonurile.

Cumnata îi face concurență la frumusețe

certeze

În Certeze, comuna cu cei mai bogați locuitori din România, sunt multe case care se învârt după soare. Însă cele ale familiei lui Vasile Dan sunt cele mai spectaculoase. Dana Cardoș, sora lui Daniel Dan, are o casă uluitoare. Dana Cardoș îi face concurență sportivei și la frumusețe. Sora lui Daniel Dan este o apariție răvășitoare.

sursa sportnews.ro

Ar putea sa va intereseze...

inot1

CSM de 10 la Oradea ! Zece medalii sătmărene la CUPA DIGI la înot!

Citeste mai departe →