Loading...
Cale:  Home  >  Baschet  >  Current Article

Spectacol la meciul de prezentare! CSM SATU MARE- DVTK MISKOLC 73-72

De   /  23 septembrie 2018  /   comentarii

Primul amical în noua formulă a adus și prima victorie pentru baschetbalistele de la CSM Satu Mare.

În fața a 300 de spectatori CSM Satu Mare a trecut la limită de DVTK Miskolc, 73-72 după un meci spectaculos cu ritm, suspans și cu dese răsturnări de situație.

Trupa lui Dobă a surprins plăcut încă de la prima apariție pe parchetul sălii LPS în această toamnă.

Venite după o perioadă de trei săptămâni de acumulări și de antrenamente fetele noastre au arătat o poftă deosebită de joc în fața unui adversar ce, cel puțin pe hârtie se arăta a fi superior.

Miskolc a condus în primele minute dar grație reușitelor de la distanță marca Andra Mandache, CSM-ul a terminat în avantaj , 28-25 după primul sfert. A urmat un sfert doi controlat clar de trupa noastră care a arătat  un plus de agresivitate și de viteză , 44-39 rezultat la pauză.

Marius Dobă a încercat să ruleze tot lotul iar oaspetele au profitat oarecum de desele schimbări de la noi și au întors rezultatul reușind chiar să conducă pe tabelă, 66-63. Venită de pe bancă, Andreea Lazăr a readus gazdele în avantaj și finalul a fost unul ce i-a ridicat pe spectatori în picioare. Kika Baltic a punctat de dfouă ori de la libere pentru 73-72 iar în ultimele 17 secunde oaspetele n-au mai găsit coșul victoriei chiar dacă au avut de trei ori șansa de sub panou!

O victorie de moral am putea zice obținută în fața unui adversar obișnuit cu meciurile tari din FIBA Cup. Miskolc e în ultimii ani mereu în top în prima ligă din Ungaria. De remarcat că de la ambele echipe au lipsit câte o jucătoare.

Shatori Walker-Kimbrough ce evoluează în WNBA s-a alăturat lotului lui DVTK abia sâmbătă iar la CSM Satu Mare, Promise Amukamara e cu naționala Nigeriei la Mondiale.

Cu Amukamara 25 de minute pe parchet, Nigeria a cedat în primul meci de la mondiale, 68-86 în fața Australiei .

Urmează dubla cu Rapid București din Cupa României. Vineri de la ora 18 si sâmbătă de la ora 12, ambele meciuri în sala LPS.

CS Municipal Satu Mare – Aluinvent DVTK 73-72 (28-25, 16-14, 13-16, 16-17)

sala LPS . Arbitrii: : Stretea Mate , Goina Octavian , Dan Narcis

CSM Satu Mare: Mandache 20/15, Olah, Uiuiu, Lazăr 4, Denson 10, Baltic 14, Kadar, Moldoveanu, Huțanu, Tavić 11/3, Pop, Lloyd 14. Pane Antrenor Marius Dobă.

Aluinvent DVTK: Medgyessy 8, Kányási 14, Skorić 14, Šulčiūtė 9/3, Mokango 14 csere: Kiss A 6, Zele, Katona 5/3, Szabó F..2, Frindt, Eperjesi.Antrenor : Cziczás László.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Fetelor, duceți finala în decisiv

Citeste mai departe →