Loading...
Cale:  Home  >  Altele  >  Current Article

Spectacol în ring! Naționalele cadeților la box, organizate la SATU MARE! Pregătirile sunt în toi!

De   /  11 octombrie 2018  /   comentarii

Cu două săptămâni înaintea primului gong al Naționalelor de cadeți de la sala LPS, Asociația județeană de Box s-a reunite într-o ședință în care să fie puse la punct ultimele detalii ale acestui eveniment.

Au fost prezenți, luni la întâlnire ,  o mare parte dintre membrii asociației respectiv: Plosca Viorel- președinte, Mastan Alin- secretar general, Gavriș Ioan președintele colegiului județean de arbitrii,  Ardelean Adrian – director  DJST Satu Mare ,  Ghere Ioan – președinte Vointa Satu Mare , Sabău Gheorghe antrenor, Stan Mihai antrenor, Kanya Kalman, Stef Florin, Lazor Adrian – arbitru republican si nu in ultimul rând  Florin Mulcuțan- consilierul ministrului Ioana Bran.

Cel mai important punct de pe ordine de zi a ședinței l-a reprezentat organizarea  Campionatul Național de cadeti .

Astfel Naționalele vor avea loc în sala mică a LPS între 22-27 octombrie . Au fost stabilite sarcinile pe care le vor avea membrii AJ Box precum și detaliile organizatorice.

A fost stabilită și data  întâlnirii bilaterale româno-maghiare la nivel de federații cu participarea președinților CÎTEA VASILE si omologul său maghiar ERDEI ZSOLT.

”De remarcat că la Naționalele de cadeți județul Satu Mare va fi reprezentat de nouă pugiliști   de la cele două cluburi . Trei de la  ACS OLIMPIA CAUAȘ   si șase de la VOINTA SATU MARE  . Menționăm că aceștia au mari sanse în obținerea unor medalii pe care ni le dorim a fi cat mai stralucitoare. Totodată, cu ocazia acestui eveniment vor fi prezenți la Satu Mare si o  parte dintre mării campioni pe care ia dat nobila arta de-a lungul timp printre care   Mihai Leu, Dorel Simion, Sorin Pantera Tănăsie …  Astfel, am ajuns la un nou nivel prin organizarea acestui eveniment pugilistic național la Satu Mare deoarece în trecut, municipiul nostru a găzduit competiții naționale de box pana la nivel de zona! Așadar, va asteptam cu drag si in numar cat mai mare  la box!” au transmis organizatorii printr-un comunicat remis redacției noastre!

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/
  • Publicat: 7 luni ago on 11 octombrie 2018
  • De:
  • Ultima modificare: octombrie 11, 2018 @ 12:03 am
  • Categorie: Altele
  • Eticheta: ,

Ar putea sa va intereseze...

Liga 2 | Primele cinci clasate, preferate de televiziuni | Etapa a 25-a începe vineri şi se încheie tocmai marţi

Citeste mai departe →