Loading...
Cale:  Home  >  Altele  >  Current Article

SIMONA POP, de la Cotroceni , la întâlnirea cu piticii muschetari de la Balestra

De   /  28 septembrie 2016  /   comentarii

simo

Sătmăreanca Simona Pop a fost premiată marţi seară de preşedintelui României, Klaus Iohannis, în cadrul ceremoniei de decorare a sportivilor medaliaţi la Jocurile Olimpice şi la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro 2016

Președintele Klaus Iohannis a conferit marți, în cadrul unei ceremonii organizate la Cotroceni, Ordinul “Meritul Sportiv”, Clasa I, echipei de scrimă — Loredana Dinu, Simona Gherman, Simona Pop, Ana Maria Popescu, Ordinul “Meritul Sportiv”, Clasa a II-a, cu o baretă tenismenilor Florin Mergea și Horia Tecău, Ordinul “Meritul Sportiv”, Clasa a II-a, canotoarei Roxana Gabriela Cogianu, Ordinul “Meritul Sportiv”, Clasa a III-a, cu două barete canotoarelor Mădălina Bereș, Andreea Nicoleta Boghian, Adelina Maria Boguș (Cojocariu), Daniela Druncea, Laura Oprea, Mihaela Petrilă, Iuliana Popa, Ioana Strungaru și lui Albert Saritov — lupte libere.

În cadrul festivității de la Cotroceni, drapelul României a fost înmânat președintelui Klaus Iohannis de sportiva Simona Pop, cea care l-a purtat la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

simo1

Altfel ,sătmăreanca Simona Pop a ratat şansa de a şi apăra titlul cucerit anul trecut în întrecerea individuală la Cupa României. Din cauza ceremoniei de marţi de la Cotroceni, campioana olimpică nu a mai putut ajunge în timp util la Constanţa pentru concursul individual de ieri şi nu va mai trage nici cu echipa în Cupa României.

În mijlocul micilor muschetari

Moment emoționant azi pentru micii scrimeri de la CS Riposta București. Înainte de antrenamentul de la prânz, sabrerii de la grupa 7-10 ani ai clubului privat de scrimă CS Riposta au avut ocazia de a se întâlni cu Simona Pop, una dintre cele patru componente ale echipei de spadă seniori feminin a României, recent câștigătoare a medaliei de aur la Jocurile Olimpice de la Rio.

Aflată pentru câteva zile în Capitală, Simona a acceptat cu drag invitația tehnicienilor Sandu Constantin și Lucian Dina și a petrecut câteva minute în mijlocul micilor scrimeri. Aceștia din urmă au primit-o cu mult entuziasm pe Simona și au avut ocazia chiar de a-și face fotografii cu medalia de la Rio.

„Copiii de la Riposta sunt foarte deschiși și drăgălași. M-am simțit foarte bine alături de ei și de antrenorilor lor. Le mulțumesc mult pentru invitație”, a spus Simona Pop la finalul acțiunii.

Simona Pop nu a mai apucat sa participe la Cupa României de la Constanța și după festivitatea de la Cotroceni a ales să rămână câteva zile în București.

simona-pop-pitici

Ar putea sa va intereseze...

Un nou succes marca ACR Satu Mare! Campionatul Est European în Sătmar! Iar sătmărenii au dominat Cupa SOMEȘ-OAȘ-ediția a 33-a!

Citeste mai departe →