Loading...
Cale:  Home  >  Altele  >  Current Article

SFATURI PENTRU PARIORI: Când nu trebuie să pariem pe număr mare de cornere!!!

De   /  31 ianuarie 2019  /   comentarii

Pariurile pe cornere pot fi profitabile dacă ținem cont de managementul banilor, de stilul echipelor care se confruntă și de situațiile care pot apărea în timpul unui meci.

Atunci când vrei să pariezi pe număr mare de lovituri de colț, gândește-te în primul rând că un meci de fotbal se joacă pe goluri, nu pe cornere. Ca atare, nicio echipă nu are ca obiectiv primordial să obțină astfel de lovituri. Sunt situații în care este ok să mizăm pe asemenea evenimente, dar și situații în care este mai bine să alegem altă opțiune de pariere.

Stilul de joc este important

Nu trebuie să pariem pe cornere în meciurile echipelor care obțin de obicei un număr mic de lovituri de colț prin prisma stilului de joc.

De exemplu, este mai bine să nu optăm pentru un asemenea pariu în meciurile jucate de FC Barcelona. Chiar dacă au o posesie covârșitoare în preajma careului advers, catalanii au puține cornere, pentru că plimbă mingea până ajung într-o poziție de finalizare cu șanse mari de reușită, nu centrează, nu își irosesc acțiunile ofensive cu șuturi de la distanță care ar putea fi deviate. De partea cealaltă, adversarii nu prea ajung la poarta echipei antrenate de Valverde. Real Madrid avea același stil, dar în ultimul timp situația s-a mai schimbat în cazul „albilor”.

Jucătorii de bandă nu centrează, ci intră în interior

Cele mai multe cornere rezultă din centrările executate din apropierea liniei de fund, blocate de adversar. Contează foarte mult și profilul jucătorilor de bandă folosiți de echipe. În unele cazuri, fundașii laterali avansează foarte mult și sunt ei cei care centrează. La alte echipe, mijlocașii laterali execută cele mai multe centrări.

Dacă jucătorul care centrează e de picior opus (fundașul/mijlocașul stânga este dreptaci sau fundașul/mijlocașul dreapta este stângaci), el nu va centra din apropierea liniei de fund, ci va încerca să intre în interior, astfel că șansele ca acțiunea să se soldeze cu un corner sunt mici. Pariază la casa de pariuri Betano! Încearcă-ți norocul, nu vei regreta.

Favorita face un bun joc de posesie

 Spuneam că trebuie să ținem cont și de situațiile care apar în timpul unui meci. Dacă favorita conduce și nu este o echipă care câștigă de obicei la scor, atunci ea nu va mai forța, preferând mai degrabă un joc de posesie la mijlocul terenului. O formație stăpână pe propriile mijloace tehnice și tactice va „omorî” meciul.

Un pariu pe număr mare de lovituri de colț nu va aduce decât nervi celui care îl va plasa și va vedea cum jucătorii echipei aflate în avantaj ajung la câțiva metri de poarta adversă, dar, în loc să încerce finalizarea acțiunii, vor întoarce mingea spre centrul terenului, poate chiar spre poarta proprie.

Un joc tacticizat nu e favorabil cornerelor

Dacă ne uităm la un meci și vedem un joc tacticizat, care se desfășoară în mare parte între cele două careuri, nu este indicat să pariem pe număr mare de cornere. Desigur, nu este imposibil ca pariul să iasă, dar șansele sunt mici. De multe ori, un asemenea pariu nu are valoare, cota afișată pe site-ul agenției de pariuri fiind mai mică decât cea care ar trebui să fie, nu reflectă riscul real.

Pentru mai multe informații despre pariuri intrați pe biletu-zilei.com. Acolo veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a realiza pariuri de succes.

Când statistica este potrivnică

Când vrem să pariem premeci, ne raportăm în primul rând la statistică. Analiza este un pic mai anevoioasă decât în cazul pariurilor pe goluri marcate (să spunem), pentru că nu sunt multe site-uri cu informații centralizate despre numărul de cornere. În acest caz, nu putem decât să procedăm „muncitorește” și să studiem statisticile ultimelor meciuri jucate de cele două echipe.

Ne interesează în primul rând numărul de cornere înregistrat în ultimele 5 meciuri de acasă ale echipei gazdă și numărul de cornere din ultimele 5 meciuri din deplasare ale echipei oaspete. Dacă media este mică, nu trebuie să pariem pe un număr mare de lovituri de colț.

Revenind la pariurile pe evenimente în desfășurare, nu e înțelept să pariem pe multe cornere într-o partidă fragmentată cu multe auturi și faulturi, eventual trageri de timp. Fiecare secundă este prețioasă, iar la un fault mai dur se pot pierde zeci de secunde, până spre două minute. Arbitrii nu țin cont de toate aceste întreruperi când dictează minutele adiționale.

Sunt câteva observații pe care le-am făcut în timp și care pot fi completate de pariorii cu experiență. Orice adăugare este binevenită.

 

.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Selecții fotbal la Juniorul Satu-Mare!

Citeste mai departe →