Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Selymes n-a mai apucat paltonul la Olimpia! Ritli e noul antrenor al galben-albaștrilor!

De   /  18 septembrie 2017  /   comentarii

Statutul de component al generației de aur nu  garantează , automat și o carieră bună și lungă în antrenorat. O simte pe pielea lui și Tibi Selymes, fostul fundaș stânga al Naționalei din perioada când între 1990-2000 eram abonați șa turneele finale.

Selymes a venit în vară la Olimpia Satu Mare pe un mare fond de simpatie din partea sătmărenilor iubitori de fotbal. A adus cu el și câțiva jucători iar după succesul cu Hermannstadt se vorbea chiar de locurile 1-6 în liga a 2-a.

Ceva însă s-a rupt în paradis iar relația rece cu președintele Karda i-a fost fatală lui Selymes. Au urmat înfrângerile, patru la rând, iar ultima cea de la Snagov a dus la demisia antrenorului.

Selymes și-a prezentat azi demisia după o discuție cu președintele Karda…Însă antrenorul a declarat pentru frissujsag.ro că nu se simte singurul vinovat de aceste rezultate și arată cu degetul spre președinte. ”Karda a adus 95% dintre jucători. Normal ar fi să-și asume și el aceste eșecuri” a transmis fostul tehnician al Olimpiei.

Selymes e acum istorie la Olimpia. N-a stat mai mult pe banca echipei noastre decât a făcut-o în carieră la Petrolul, ASA sau Astra…

Pe banca tehnică a revenit după o lungă perioadă fostul portar al Stelei, Ritli Zoltan. Acesta a fost anunțat oficial luni seara pe pagina de facebok a clubului. Ritli va fi ajutat de Mircea Bolba, ultimul urmândsă se ocupe în continuare și de juniorii clubului.

Olimpia joacă sâmbătă acasă cu UTA Arad…Baftă Zoli, baftă Mircea…mulțumim Tibi Selymes!

Ar putea sa va intereseze...

Ritli Zoltan : ”Azi am demonstrat că împreună avem putere și forță”!

Citeste mai departe →