Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Selymes n-a mai apucat paltonul la Olimpia! Ritli e noul antrenor al galben-albaștrilor!

De   /  18 septembrie 2017  /   comentarii

Statutul de component al generației de aur nu  garantează , automat și o carieră bună și lungă în antrenorat. O simte pe pielea lui și Tibi Selymes, fostul fundaș stânga al Naționalei din perioada când între 1990-2000 eram abonați șa turneele finale.

Selymes a venit în vară la Olimpia Satu Mare pe un mare fond de simpatie din partea sătmărenilor iubitori de fotbal. A adus cu el și câțiva jucători iar după succesul cu Hermannstadt se vorbea chiar de locurile 1-6 în liga a 2-a.

Ceva însă s-a rupt în paradis iar relația rece cu președintele Karda i-a fost fatală lui Selymes. Au urmat înfrângerile, patru la rând, iar ultima cea de la Snagov a dus la demisia antrenorului.

Selymes și-a prezentat azi demisia după o discuție cu președintele Karda…Însă antrenorul a declarat pentru frissujsag.ro că nu se simte singurul vinovat de aceste rezultate și arată cu degetul spre președinte. ”Karda a adus 95% dintre jucători. Normal ar fi să-și asume și el aceste eșecuri” a transmis fostul tehnician al Olimpiei.

Selymes e acum istorie la Olimpia. N-a stat mai mult pe banca echipei noastre decât a făcut-o în carieră la Petrolul, ASA sau Astra…

Pe banca tehnică a revenit după o lungă perioadă fostul portar al Stelei, Ritli Zoltan. Acesta a fost anunțat oficial luni seara pe pagina de facebok a clubului. Ritli va fi ajutat de Mircea Bolba, ultimul urmândsă se ocupe în continuare și de juniorii clubului.

Olimpia joacă sâmbătă acasă cu UTA Arad…Baftă Zoli, baftă Mircea…mulțumim Tibi Selymes!

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Se cunosc campioanele județene la handbal și baschet | Echipele Colegiului Ioan Slavici și a LPS Satu Mare, calificate la faza zonală

Citeste mai departe →