Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Seară magică la Larnaca! Vaida Beata și Adriana Matei câștigă pentru ROMÂNIA turneul CEV satelit la beachvolley!

De   /  7 august 2017  /   comentarii

Seară de vis în Cipru pentru sătmărencele Adriana Matei și Vaida Beata, duminică la Larnaca.

Reprezentând România, voleibalistele de la CSM Satu Mare au câștigat turneul satelit CEV și au obținut cea mai mare performanță din istoria beachvolley-ului din România.

România a învins Polonia într-o finală extrem de disputată. Polonezele au câștigat primul set, 19-21 apoi sătmărencele noastre conduse excelent de pe margine de antrenorul Adrian Pricop au revenit cu un sec 21-12 în setul doi iar în decisiv , purtate spre victorie de un public minunat, Vaida& Matei au câștigat cu 15-9.

”O seară minunată. Nu-mi vine nici acum să cred ce-ar realizat aici. E u vis devenit realitate. A fost o atmosferă incredibilă și nu voi uita niciodată acest turneu. Nu doar pentru că l-am câștigat ci pentru tot ce s-a întâmplat la Larnaca. Totul a fost perfect” a spus imediat după finală, Ariana Matei.

”Nimeni nu se aștepta ca noi să ajungem atât de departe. Am luat pas cu pas fiecare meci, nu ne-am propus un obiectiv la început. Cred că ăsta a fost și secretul nostru aici. N-am avut nicio presiune a rezultatului. Suntem extrem de fericite că am luat aurul aici la Larnaca” a declarat și Vaida Beata.

În finala mică Rusia I a trecut cu 2-0 de ..Rusia II.

Fetele noastre s-au întors luni dimineață în țară iar în această săptămână vor participa la o nouă etapă satelit CEV, în Liechtenstei, la Vaduz. Iar apoi urmează la finalul lunii august Campionatele Naționale de la Mamaia.

Interes mare pentru satelitul CEV e la Satu Mare

                Rezultatele bune obținutede sătmărencele noastre, Vaida și Matei în această vară au făcut și mai atractiv turneul satelit CEV ce va avea loc la Satu Mare. Astfel pentru competiția ce va avea loc luna viitoare între 21-24 septembrie în Centru Nou s-au înscris oficial deja echipe din  Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Anglia, Franţa, Germania, Grecia, Israel, Italia, Olanda, Norvegia, Scoţia Slovenia, Serbia, Elveţia, Slovacia, Ucraina.

” Se anunță un turneu puternic. Vom avea tribune și meciuri în nocturnă conform regulamentelor CEV.Sper să fie o sărbătoare a sportului la Satu Mare” spune antrenorul Adrian Pricop.

Se vor oferi premii în bani pentru toate echipele de pe tabloul principal. Echipa câştigătoare va primi 880 euro, fondul total de premiere al turneului fiind de 4.000 euro.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Cristina Neagu va lipsi cel puțin șase luni de pe teren după accidentarea din meciul cu Ungaria

Citeste mai departe →