Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Se stinge Luceafărul? Ne-au bătut la baraj dar n-au bani de liga a 3-a!

De   /  7 iulie 2015  /   comentarii

oli

 

Conform colegilor de la sportulsălăjean.ro, Luceafărul Bălan are șanse mici de a participa de la toamnă în liga a 3-a. Echipa care eliminat Olimpia II Satu Mare la baraj nu pare a avea un buget minim pentru eșalonul trei iar până la termenul limită de înscriere la FRF a mai rămas doar o săptămână.

”Deţinătoarea eventului în Sălaj s-a întrecut pe sine la meciurile de baraj pentru Liga a III-a. Deşi a avut neşansă la tragerile la sorţi, campioana Sălajului a reuşit să depăşească echipa secundă a Olimpiei Satu Mare, o formaţie în lotul căîreia s-au aflat şi mai mulţi jucători de la prima echipă, ce evoluează cu succes în Liga a II-a!

Din păcate, visul tinerilor jucători de la Bălan, dar şi al iubitorilor de fotbal din judeţ, ar putea să nu se mai realizeze. Aceasta, din cauza faptului că conducerea clubului nu a identificat încă sursele de finanţare, pentru ca Luceafărul să se înscrie şi să participe în Liga a III-a. Deşi data limită de înscriere este data de 15 iulie,Bălanul nu a găsit încă posibilităţile prin care Mihai Bode şi compania să facă istorie în al treilea eşalon. Timp ar mai exista, însă toate persoanele de decizie de la Luceafărul Bălan, dar şi autorităţile locale din zonă, ar trebuie să se pună la masa tratativelor şi să găsească o soluţie viabilă, care este prea dificilă!” scrie sportulsălăjean.ro. Așadar de urmărit dacă nu se va repeta și anul acesta povestea celor de la Victoria Carei, care în 2010 porneau ca mari favoriți la baraj dar au pierdut în fața campioanei din Maramureș, Sportul Mocira. Echipă ce apoi s-a…desființat. Iar Victoria apoi a renunțat la seniori și a început un proiect interesant la nivel de copii și juniori!

Ar putea sa va intereseze...

Ghimbav-Tășnad 4-2! Înfrângere în prima deplasare a sezonului…

Citeste mai departe →