Loading...
Cale:  Home  >  Dans  >  Current Article

”Sătmaru -i fruncea”! Perechea Oana Bumba-Ciprian Marița , pe primul loc la concursul WDSF de la Timișoara

De   /  7 iunie 2016  /   comentarii

oana cipri

Perechea de la Royal Dance Club, Ciprian Marița-Oana Bumba a reușit o nouă performanță deosebită demonstrând că la secțiunea standard la categoria 14-15 ani rămâne printre cele mai bune din țară.Dacă nu chiar cea mai bună…

Oana și Ciprian au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la concursul Internațional Dance Cup 2016- WDSF- de la Timișoara , competiție ce s-a desfășurat în paralel cu Campionatul Mondial de juniori.

Pe podium la Dej

Royal Dance Club Satu Mare a participat in data de 28 mai la Dej  la concursul national de dans sportiv  Cupa Latino Angels editia a 10 – a unde dansatorii de la Royal Dance au obtinut  o medalie de aur si 2 de argint si o pereche s-a calificat in finala concursului .

La concursului  national de dans sportiv au participat peste 300 de perechi din tara  iar domnul Ignat Ovidiu  a fost invitat ca arbitru la aceasta competitie  .

Cele trei perechi de la Royal Dance Club au avut o evolutie remarcabila la aceasta competitie sportiva , obtinand  urmatoarele rezultate la diferite categorii de varsta si clasa  ;

Coșarcă Denis – Cociota Carina  locul 3 la Open Basic Standard vârsta 12-15 ani

Pop Nicolas- Chilințan Iulia   locul 1 la Debutanti 1 dans si locul 3 la 2 dansuri vârsta 12-15 ani

Lăzărescu Victor- Petrovai Georgiana locul 6 la clasa Hobby vârsta 12-13 ani

La concursului international de dans sportiv au participat peste 500 de perechi din tara  si strainatate .  Meritul apartine atat sportivilor cat si antrenorilor Ovidiu Ignat , Varga Otto,Cordea Mikle Cristian si Marius Iepure .

Aur mondial pentru România

Rezultat excepțional reușit de perechea din România formată din Sebastian Alin Zicoane Heler și Anca Copos, care s-a impus major la cele cinci dansuri, Slow Waltz, Tango, Vals Vienez, Slow fox si Quick Step, din categoria dansurilor standard de la Campionatul Mondial de Juniori II disputat în week-end la Timișoara. Iar la un pas de finală, pe locul 7 mondial, s-a clasat și Laviniu-Ionuț Grădea & Alexandra-Cristina Bujor.

Organizarea acestui eveniment a fost o reușită pentru orașul Timișoara, competiția fiind monitorizată și de forul mondial WDSF. Iar director de concurs a fost sătmăreanul Otto Varga!

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

O nouă generație de campioni se naște la ROYAL DANCE CLUB

Citeste mai departe →