Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Sărbătoare la Tășnad! Unirea e campioana din elite! Va juca barajul pentru liga a 3-a cu Dumbrava Gâlgău!

De   /  5 iunie 2017  /   comentarii

A fost sărbătoare mare sâmbătă după amiază la Tășnad. Unirea a cucerit primul titlu în fotbalul județean după o pauză de 36 de ani iar la finalul meciului cu Luceafărul Decebal oficialii AJF-ului au oferit medaliile, cupa și tricourile de campioni.

”Vrem să nu ne oprim aici și ne dorim să câștigăm și barajul de promovare în liga a 3-a ” spun oficialii de la Tășnad. Iar cu sprijinul primăriei și al sponsorilor echipa să facă o figură frumoasă în eșalonul trei , de la toamnă.

Am zice chiar că fotbalul a renăscut la Tășnad. Cu suporteri inimoși, bine organizați și extrem de gălăgioși. Cu baza sportivă renovată și cu tribunele revopsite după culorile vechi ele clubului ( roșu i abastru). Totul pare pregătit petru o revenire a orașului în eșalonul trei al fotbalului românesc.

Meciul de sâmbătă a fost unul fără istoric. Luceafărul Decebal a venit la Tășnad doar cu 11 jucători iar gazdele fără să forțeze s-au impus de o manieră categorică. Au marcat Nagy, Cadar și Maxim , fiecare câte două goluri iar Mandi de la Decebal a deviat nefericit în proprie poartă pentru al 7 lea gol al gazdelor…Eduard Bob a senat unica reușită a unui Luceafăr ce promite revanșa dacă cele două echipe se vor revedea în finala cupei.

S-a lăsat la final cu o mega petrecere în care jucătorii , antrenorii, oficialii și suporterii au sărbătorit cu șampanie, bere, purceluș la tavă, bogracs și mulți mici…

S-a mai jucat în ultima etapă din elite: Recolta II Dorolț Victoria Apa 11-3, Doba- Carei 1-5, Negrești-Vetiș 3-0, Micula- Moftin 2-1

Unirea- Cherecheș- Moș, Silaghi, Bălău , Maxim- Vădan, Schnellenperger, Cadar, Hodas, – Nagy, Bakai. Rezerve- Rus, Bolba, Panc, Creț, Mașlinca, Holczberger, Bolba.

Luceafărul- Gherman- Pintye, Mandi, Pop, Fechete, Gulya, Pop P, Bob, Cireap, Sabou.

Baraj cu Dumbrava Gâlgău

Dumbrava Gâlgău este adversara celor de la Unirea Tășnad în barajul de promovare în Liga a 3-a. Echipa din Gâlgău a câștigat dramatic campionatul în județul Sălaj după ce s-a impus cu 4-3 în derby-ul de la Mirșid din ultima rundă. Echipa din Mirșid a condus cu 1-0, 2-1 și 3-2 și cu un succes era …campioană doar că Dumbrava a avut mereu puterea de a întoarce scorul și în ultimul sfert de oră au punctat de două ori pentru 3-4! Interesant e că la 3-3 între Mirșid și Dumbrava, campioana Sălajului era..Rapid Jibou! Pare acum o șansă de revanșă pentru județul Satu Mare după ce în urmă cu doi ani Luceafărul Bălan învingea Olimpia II Satu Mare în barajul pentru eșalonul trei…Iar acum și Dumbrava Gîlgău e reprezentanta comunei…Bălan!

Semifinalele cupei se joacă miercuri

Mîine de la ora 18 se joacă semifinalele Cupei României faza județeană. Energia Negrești va întâlni Unirea Tășnad și Luceafărul Decebal pe Crasna Moftinu Mic.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

LPS și-a premiat cei mai buni sportivi ai anului | Adriana Pricop și Cătălin Ardelean , antrenorii anului 2018

Citeste mai departe →