Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Săptămână plină pentru Olimpia! Miercuri în cupă cu Mioveni și duminică în liga a 2-a cu Balotești!

De   /  23 octombrie 2016  /   comentarii

© Emanuel Titus Iliesi

© Emanuel Titus Iliesi

Chiar dacă s-au întors acasă cu un punct din Banat, 1-1 pe terenul noupromovatei Poli Timișoara, jucătorii Olimpiei pare că au fost băgați direct în cantonament de antrenorul Bogdan Andone la revenirea acasă.

Tehnicianului galben-albaștrilor nu i-ar fi picat tocmai bine evoluția echipei din partea a doua când în superioritate numerică Olimpia a fost egalată și apoi nu a reușit să și apropie victoria.

Pentru Olimpia urmează o săptămână încărcată cu două meciuri acasă, miercuri la ora 14,30 în Cupa României cu CS Mioveni și apoi duminică de la ora 11 în campionat cu CS Balotești.

”Un rezultat echitabil așa dacă ne luăm după aspectul jocului. Din păcate terenul greu mai ales din partea a doua a meciului nu ne a permis nici nouă și nici gazdelor să-și dezvolte un joc mai combinativ.A fost un meci de luptă și golurile care s-au marcat au venit mai întâi pe o greșeală a lor și apoi o fază fixă la poarta noastră. Le-am spus băieților la pauză că trebuie să începe bine repriza și că singurul mod în care pot să ne pună probleme sunt fazele fixe. Pe un asemenea teren era greu să construiești ceva, să-ți creezi superioritate . Din păcate n-am gestionat bine  începutul reprizei a doua cu acea lovitură liberă bătută foarte bine, și asta a fost…” a declarat pentru Radio Timișoara antrenorul Olimpiei , Bogdan Andone după remiza cu Poli.

© Emanuel Titus Iliesi

© Emanuel Titus Iliesi

sursa foto druckeria.ro

Ar putea sa va intereseze...

Ritli Zoltan : ”Azi am demonstrat că împreună avem putere și forță”!

Citeste mai departe →