Loading...
Cale:  Home  >  Altele  >  Current Article

Samuraiul VIDA ARMIN pe 5 la Mondialele de karate!

De   /  17 septembrie 2017  /   comentarii

Timp de patru  zile s a desfasurat la Bucuresti Campionatul Mondial de Karate Goju Ryu. La start s au prezentat 924 de sportivi din 31 de tari. Din lotul Romaniei a luat parte si sportivul legitimat la CS Samuraiul Satu Mare. Vida Armin  care a concurat la juniori -76 kg kumite individual

Armin a  a obtinut un bine meritat  locul 5 , rezultat punctat de catre Ministerul Sporturilor doarece rezultat oficial se considera clasarea sportivului intr e primii 6 .

`Stiu ca se putea si  mai bine dar luind in considerare ca Armin a participat pentru prima oara  la un campionat de mare anvergura rezultatul lui este OK. Nu trebuie sa renunte,  va veni ziua in care va fi acolo numarul 1… ! ~a  declarat Magos Robert, antrenorul lui Armin.

~Vreau sa multumesc tuturor care ne au fost alaturi in aveste zile si ne au incurajat pe retelele de socializare sau personal. Multumiri echipei de antrenori ,Filet,Anzik,Magos care au pus umarul in pregatirea sportivului.Totodata multumiri pt sudtinerea financiara a sportivului de catre Primaria com.Lazuri sponsorilor si nu in ultimul rind firmei SamanSport Romania.~ a transmis si sportivul Vida Armin.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Performanță! Doi sătmăreni , primii din ROMÂNIA ce urcă pe podium la un raliu CEC ORI CUP!

Citeste mai departe →