Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Sâmbătă începe Liga a 4-a de elite! Unirea Tășnad , principala favorită la titlu!

De   /  31 august 2016  /   comentarii

               tasnad

Sâmbătă începe o nouă ediție a elitelor din fotbalul județean. Vom avea un campionat cu 13 echipe la start ce se va întinde până spre finalul lunii noiembrie. Nu vom avea în elite  campioana din sezonul trecut, Recolta Dorolț care a promovat în Liga a 3-a, dar nici vicecampioana Someșul Oar care a făcut un pas în spate, în Liga a 4-a.

În aceste condiții după achizițiile făcute în vară și mai ales după rezultatele din meciurile de pregătire , Unirea Tășnad pare fi marea favorită la titlu.

Unirea i-a transferat pe Vădan Călin ( fundas-Somesul Oar ) , Schnellemperger Cristian ( fundaș-Somesul Oar ) , Micaș Adrian ( mijlocaș-Someșul Oar ) , Maxim Vlad ( mijlocaș-Somesul Oar) , Stiuleanec Ștefan ( mijlocaș- Olimpia Satu Mare ) , Cherecheș Raul ( portar – Olimpia Satu Mare ). Plecări : Roatiș Gabriel , Laza Alexandru , Mezei Manuel , Rozs Tamas.

Înaintea primei etape sunt accidentați: Locse Levente, Negrean Claudiu, Cret Ovidiu.

Conducerea clubului anunță că prețul unui bilet de intrare la primul meci , cel cu Cetate Ardud e de 3 lei și vor fi multe surprize pentru suporterii ce vor veni la teren.

Iată rezultatele din partidele de verificare:

Unirea Tasnad – Craidorolt 21 – 1

Victoria Carei – Unirea Tasnad 1 – 1

Unirea Tasnad – Victoria Carei 2 – 1

Turul Micula – Unirea Tasnad 2 – 3

Unirea Tasnad – Real Andrid 8 – 0

Unirea Tasnad – LPS Satu Mare 3 – 1

Ar putea sa va intereseze...

Ghimbav-Tășnad 4-2! Înfrângere în prima deplasare a sezonului…

Citeste mai departe →