Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Remiză echitabilă! CSM Râmnicu Vâlcea- Olimpia Satu Mare 1-1 ( 1-1)

De   /  23 aprilie 2016  /   comentarii

oli val

Olimpia a reușit un nou rezultat pozitiv în play out. Elevii lui Mircea Bolba au remizat în Zăvoi cu CSM Râmnicu Vâlcea și așteaptă cu încredere următoarele meciuri cu deja retrogradatele Unirea Tărlungeni și Metalul Reșița.

Mărkuș în minutul 12 a deschis scorul pentru galben albaștrii iar apoi vâlcenii au egalat din penalty în minutul 32.

”Îi felicit pe băieți pentru dăruire și pentru joc. Pe final s-a simțit oarecum o ușoară stare de oboseală dar chiar și așa am avut ocazii bune în partea a doua de a câștiga. Dar una peste alta e un rezultat echitabil în fața unei echipe bune.” ne a declarat antrenorul olimpiei, Mircea Bolba. Acesta e convins că Olimpia nu va avea probleme în a evita retrogradarea dacă va lua toate punctele din următoarele trei meciuri, acasă cu Tărlungeni și tur -retur cu Metalul Reșița.

”Să nu-l supărăm pe Dumnezeu..Cine ar fi crezut la începutul play out ului că facem șapte puncte din primele trei meciuri. Trebuie să rămânem concentrați și să câștigăm tot cu ultimele clasate” a mai spus Bolba.

CSM: Fildan – Oct. Vasile, Ct. Pîrvulescu, C. Stoica, Dumitraşcu – Artean, Dâlbea – Piscanu, Firţulescu, R. Georgescu – C. Stoica Antrenor: Adrian Dulcea

Olimpia: Băican – Ciul ( min 35 Kanalos), Tătaru, Onicaş, Sălăgeanu – Munteanu, R. Rus ,D. Lukacs( min 85 Heil), Brata( min 81 Bîgiu) -Mărkuş ,Buhăescu

Antrenor Mircea Bolba.

În celelalte două jocuri din play out: Reșița-Tărlungeni 1-1 și U Cluj Napoca – Pâncota 1-2.

Ar putea sa va intereseze...

fogel

Vasile Fogel revine ca preşedinte la CSM SATU MARE! Oameni noi în conducere şi la Olimpia!

Citeste mai departe →