Loading...
Cale:  Home  >  Uncategorized  >  Current Article

Primele transferuri în B2! Baia Mare și Vâlcea și-au pierdut golgheterii!

De   /  4 ianuarie 2016  /   comentarii

trabalka

Chiar dacă cel puțin până săptămâna viitoare echipele din fotbalul românesc se mai bucură de vacanța de iarnă, în seria a 2-a a Ligii a 2-a avem anunțate deja câteva mutări ineresante de jucători.

                Olimpia s-a despărțit de Alex Boștină dar i-a luat pe Buhăescu, Onicaș și Ianc.

 

 

Atacantul Kevin Trabalka, 19 ani, a semnat un contract pe şase luni cu CSM Râmnicu Vâlcea, acesta fiind şi primul transfer din această iarnă al oltenilor. Jucătorul crescut de UTA şi împrumutat până în vară de la Dinamo, a jucat 12 meciuri pentru FC Bihor, echipă pentru care a înscris un gol. Tânărul atacant a fost deturnat de la Şoimii Pâncota, care s-a grăbit să anunţe transferul jucătorului fără să aibă semnătura acestuia. Totuşi, CSM Râmnicu Vâlcea l-a pierdut pe al doilea golgheter al seriei a II-a din liga secundă, Marius Staicu. Atacantul celor din Vâlcea, aflat la final de contract, a dat curs ofertei venite de la Gaz Metan Mediaş, principală favorită la promovare. Datorită situaţiei financiare precare, pe picior de plecare din Zăvoi mai sunt Neagoe, Tomozei şi Firţulescu.

staicu heil

 

Baia Mare şi Vâlcea şi-au pierdut golgheterii

Şi liderul din B2, FCM Baia Mare, şi-a pierdut golgheterul, Sergiu Arnăutu, autor a şapte goluri în prima parte a sezonului. În vârstă de 25 de ani şi originar din Vălenii de Munte (Prahova), fostul atacant al băimărenilor a semnat cu a doua clasată din seria a V-a a eşalonului trei, Luceafărul Oradea! Cu restanţe salariale mari, FCM Baia Mare l-ar putea pierde şi pe ex-utistul Ignea, liber să îşi caute echipă.

sergiu-arnautu

Nu se știe care va fi soarta depunctatelor FC Caransebeș și Metalul Reșița. Sunt șanse mari ca cele două grupări să nu mai continue în Liga a 2-a. Tot la un pas de retragere e și FC Bihor, echipă aflată în faliment încă din toamnă…

Altfel, Olimpia Satu Mare ca și majoritatea echipelor din B2 a anunțat reunirea lotului pentru 11 ianuarie!

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Lusamba aduce prima victorie pentru Olimpia în noul sezon! Selymes , debut cu dreptul la SATU MARE!

Citeste mai departe →