Loading...
Cale:  Home  >  Altele  >  Current Article

Prietenie pe viață! Simona Pop, mesaj emoționant la lansarea cărții prietenei sale, Ana Maria Popescu-Brânză!

De   /  24 octombrie 2018  /   comentarii

Ana Maria Brânză-Popescu și sătmăreanca noastră Simona Pop au făcut parte din déjà celebra echipă a României care a luat la Rio singura medalie de aur a delegației noastre.

Cele două spadasine au rămas bune prietene chiar dacă după acea performanță viața le-a oferit drumuri diferite.

Simona s-a retras la Satu Mare și a adus pe lume o fetiță superbă, pe Clara iar acum formează o familie fericită cu un alt fost spadasin, Adrian Pop…De cealaltă parte, Ana Maria Brânză devenită Popescu a ales să continue și să fie din nou spada numărul 1 a României. Iar în jurul ei să se formeze o nouă echipă, sperăm noi, campioană căci pe lângă Ana avem iar sătmărence, pe Amalia Tătăran și Veres Greta.

Pe lângă antrenamente și competiții, Ana Maria Popescu și-a făcut timp și pentru o altă activitate…Una oarecum neașteptată…aceea de scriitoare de cărți pentru copii. Iar prima carte scrisă e chiar povestea ei…A fetiței Brânzică devenită mare campioană la spadă…

După lansare cărții „En garde- Fetita cu masca tricolora” , Simona a postat un mesaj emoționant…Unul prin care încearcă să-și mobilizexze prietenii să citească povestea Anei…O poveste despre oameni simpli care și urmează visul iar prin muncă și talent ajung la marea performanță.

”Ieri ( nr 20 octombrie)  a avut loc lansarea oficiala a cartii „En garde- Fetita cu masca tricolora”.

Stiu ca am mai postat despre aceasta carte, sunt doar ambitioasa nu uituca 😄😄😄

Aceasta carte este in primul rand despre Popescu Ana-Maria, despre drumul ei, insa printre randuri ne ragasim si noi, toti cei care am facut echipa cu ea de-a lungul anilor. Incepand de la familie, antrenori, profesori, sportivi, coechipieri.

Insa in aceeasi masura este despre scrima, despre sportul pe care îl ador cu toata fiinta mea chiar si acum, chiar daca momentan sunt pe plansa numita „mama-casnica”.

Este despre sportul caruia ii datorez tot in viata, cand zic tot, chiar nu exagerez. Ii datorez omul care am devenit, ii datorez sotul care este langa mine, ii datorez prietenii pe care ii am si viata pe care o traiesc acum.

Este o carte care merita citita, nu numai de fetite de 8-12 ani, ci de toata lumea, chiar si de adulti.

Este o carte despre un om demn de urmat, o fata care a avut un vis si nu s-a lasat pana nu a ajuns pe cea mai inalta treapta a podiumului. Este o carte despre un drum in viata care nu a fost facuta in puf. As putea compara drumul Anei cu drumul Satu Mare – Bucuresti facuta cu o Dacie 1310. Un drum lung, in care se regaseste incepand de la drum de tara la putina autostrada, tot. Un drum realizat cu o masina fara suspensii in care se simte fiecare groapa si nici macar aer conditionat sau incalzire nu are :)).

Avem nevoie sa promovam adevaratele valori din viata noastra.

Felicitari Ana!!!🤗🤗🤗😍😍😍

Ma simt onorata ca am avut ocazia sa iti fiu coechipiera si sa impartim acceasi camera ani de zile 😚😚😚 (chiar daca am mai fost mutata chiar si pe hol 😁😁😁)

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Derby-ul SEPSI- CSM SATU MARE se vede ,live, duminică la FRBTV!

Citeste mai departe →