Loading...
Cale:  Home  >  Handbal  >  Current Article

Premieră în sportul sătmărean! Vom avea un Campionat județean de handbal feminin!

De   /  2 martie 2016  /   comentarii

hand

Primăvara lui 2016 aduce și o premieră în sportul sătmărean.

La inițiativa unor oameni inimoși, iubitori ai handbalului feminin și în organizarea D.J.S.T. Satu Mare, se va derula prima ediție a unui Campionat Județean de handbal fete, din județul Satu Mare.

La această primă edițieuna ,, pilot ”  s-au înscris în total șase echipe – cinci din județ și o echipă din municipiu.

Liceul Tehnologic ,, Anghel Saligny ” Turț – Prof. Gherman Nicoleta, Liceul Teoretic Negrești Oaș – Prof. Achim Ovidiu, Școala Gimnazială Orașu Nou – Prof. Oancea Tiberius, Școala Gimnazială Turulung – Prof. Lucaci Deneș, Școala Gimnazială Batarci – Prof. Ciorbă Romeo, C.S. Atletik Satu Mare – Prof. Kibedi Albert, Antrenor Merlă Adrian.

Meciurile se vor desfășura în sistem – fiecare cu fiecare ( tur – retur), în principiu zilele de vineri, începând cu orele 17.00.

Organizatorii susțin că prin acest campionat  se dorește promovarea handbalului la nivel de copii, atragerea acestora pentru practicarea în condiții optime a acestui sport, educarea copiilor în spiritul competiției sportive, precum și dezvoltarea armonioasă fizică și psihică, integrarea în societate a copiilor dotați din zonele rurale și urbane, cu dorință și talent pentru sport.

”Vrem ca și handbalul feminin să revină în atenție . În plus ne dorim  dezvoltarea interesului copiilor pentru handbal, dar mai mult decât atât și implicarea mai intensă a profesorilor.” Spun oficialii de la DJST Satu Mare.

Etapa I – 11.03.2016

Liceul Tehnologic Turț – Școala Gimnazială Turulung

Școala Gimnazială Orașu Nou – Liceul Teoretic Negrești Oaș

C.S. Atletik Satu Mare – Școala Gimnazială Batarci

Ar putea sa va intereseze...

Divizia A: U Cluj Napoca- ADEP Satu Mare 44-24 ( 18-13)

Citeste mai departe →