Loading...
Cale:  Home  >  Handbal  >  Current Article

Poli Timișoara- CSM Satu Mare 31-23! Urmează duelul pentru salvare cu CSM Făgăraș

De   /  26 februarie 2017  /   comentarii

poli csm1

Poli Timișoara a confirmat forma bună prin care trece la acest început de an și a trecut fără probleme de CSM Satu Mare, scor 31-23.

Elevii lui Varady au ținut pasul cu bănățenii doar în primele când s-a jucat minute bune cu 1-1 pe tabelă…Apoi gazdele au marcat de patru ori consecutiv, de trei ori pe contraatac și Poli s-a dus la 5-1.

Apoi la 7-2 pentru gazde, Varady cere timp de odihnă și ai noștri se apropie la 7-4. Până la pauză s-a mers în acest ritm cu Poli controlând jocul și cu CSM-ul încercând mereu să reducă din diferență pe tabelă. La vestiare s-a intrat cu 15-11 și era clar că Olah & co se puteau deja gândi la meciul decisiv pentru evitarea retrogradării, cel de miercuri, cu CSM Făgăraș.

În partea a doua s-a mers în același ritm cu ”armata exiugoslavă” de la Poli greu de trecut…CSM-ul a avut un moment bun în minutul 40 la 18-15 doar că apoi gazdele au punctat de patru ori consecutiv și lucrurile păreau rezolvate …

Pe final au fost multe greșeli, Morar a marcat ultimul gol, iar Wokan a aruncat de departe cu câteva secunde până la final după ce nu l-a văzut pe Neamțu care a sprintat în stânga. S-a încheiat 31-23 și Poli a obținut o victorie așteptată, mult mai ușoar față de partida din tur.

Filip Marjanovic a fost golgheterul partidei cu 9 goluri (4 în prima repriză/5 în a doua, 4 dintre goluri fiind marcate de la 7 metri). Vuk Milosevic l-a secondat la gazde cu 6 reușite (3/3). Pentru Poli au mai înscris: Furak 5 goluri (2/3), Fenici 3 (toate în prima repriză), Ștefan 3 (în repriza secundă), Lazarov 2 (2/0), iar Santeiu, Neamțu și Vaidasigan și-au trecut în cont câte un gol. De la CSM Satu Mare s-au remarcat Mureșan și Beșinariu cu câte 6 goluri (4/2) și Munea cu 5 (4/1).

Pentru CSM Satu Mare urmează duelul de foc de miercuri, acasă cu CSM Făgăraș. Partida se va juca de la ora 17 în sala LPS.

” A fost greu. În momentul în care faci atât de multe greșeli și ai atât de multe ratări  nu poți emite pretenții la un joc reușit. Cu toate astea sunt supărat că am câștigat o grămadă de mingi și le-am irosit în atac. Diferența au făcut-o ratările și greșelile tehnice chiar dacă pe pozițional am stat bine . N-am reușit să facem față , Timișoara e echipă mai bună” a recunoscut la final antrenorul Iuliu Varady.

Alte rezultate: CSM Bucureşti – Potaissa Turda 30-24, HC Odorhei – Dunărea Călăraşi 32-32.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Cristina Neagu va lipsi cel puțin șase luni de pe teren după accidentarea din meciul cu Ungaria

Citeste mai departe →