Loading...
Cale:  Home  >  Uncategorized  >  Current Article

Peste 60 de concurenți în etapa CN de rally sprint de la Baia Mare

De   /  17 mai 2015  /   comentarii

rally

Cea de-a doua etapa a Campionatului National de Rally Sprint a inceput sambata dimineata, 16 mai, in Baia Mare. Peste 60 de concurenti au strabatut traseul amenajat pe bulevardul Unirii, in cadrul a doua manse.

Organizatorii au declarat ca traseul a fost unul accesibil, care le-a oferit concurentilor si zone de accelerare, dar si sicane unde indemanarea le -a fost pusa la incercare. Baimareanul David Tarta a reusit sa urce pe podium si in cea de-a doua etapa a Campionatului National de Rally Sprint, care s-a desf in Baia Mare. Tanarul pilot a terminat intrecerea pe locul doi, dar ramane lider in clasamentul general dupa primele doua etape.

Prima etapa a celei de a 10-a editii a avut loc la Satu Mare, pe o ploaie marunta, lucru care a sporit spectaculozitatea intrecerii. Ca o premieră, în acest an Campionatul Național de Rally Sprint a trecut granițele județului Satu Mare și pe lângă etapele consacrate în poligonul ACR, Centru Nou sau la Carei acum am avut și o rundă în vecini, la Baia Mare.

Competiția e organizată de ACR Satu Mare prin directorul David Seletye împreună cu ACR Maramureș.

Vom reveni cu rezultatele complete ale etapei de la Baia Mare

 

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Lusamba aduce prima victorie pentru Olimpia în noul sezon! Selymes , debut cu dreptul la SATU MARE!

Citeste mai departe →