Loading...
Cale:  Home  >  Uncategorized  >  Current Article

Peste 60 de concurenți în etapa CN de rally sprint de la Baia Mare

De   /  17 mai 2015  /   comentarii

rally

Cea de-a doua etapa a Campionatului National de Rally Sprint a inceput sambata dimineata, 16 mai, in Baia Mare. Peste 60 de concurenti au strabatut traseul amenajat pe bulevardul Unirii, in cadrul a doua manse.

Organizatorii au declarat ca traseul a fost unul accesibil, care le-a oferit concurentilor si zone de accelerare, dar si sicane unde indemanarea le -a fost pusa la incercare. Baimareanul David Tarta a reusit sa urce pe podium si in cea de-a doua etapa a Campionatului National de Rally Sprint, care s-a desf in Baia Mare. Tanarul pilot a terminat intrecerea pe locul doi, dar ramane lider in clasamentul general dupa primele doua etape.

Prima etapa a celei de a 10-a editii a avut loc la Satu Mare, pe o ploaie marunta, lucru care a sporit spectaculozitatea intrecerii. Ca o premieră, în acest an Campionatul Național de Rally Sprint a trecut granițele județului Satu Mare și pe lângă etapele consacrate în poligonul ACR, Centru Nou sau la Carei acum am avut și o rundă în vecini, la Baia Mare.

Competiția e organizată de ACR Satu Mare prin directorul David Seletye împreună cu ACR Maramureș.

Vom reveni cu rezultatele complete ale etapei de la Baia Mare

 

Ar putea sa va intereseze...

Lusamba aduce prima victorie pentru Olimpia în noul sezon! Selymes , debut cu dreptul la SATU MARE!

Citeste mai departe →