Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Performanță! Oana Bumba și Ciprian Marița în finala German Open Championship!

De   /  15 august 2018  /   comentarii

Perechea sătmăreană Oana Bumba –Ciprian Marița de la Royal Dance Club continuă să impresioneze și să adune rezultate excelente pentru dansul românesc.

După ce au reușit dubla, câștigând atât titlul de campioni naționali cât și Cupa României la standard și după rezultate deosebite la competiții internaționale cei doi și-au trecut în palmares săptămâna trecută o nouă performanță.

Oana și Ciprian au participat la Stuttgart la cel mai important concurs de dans din lume, la German Open Championship. Iar la catergoria Adult A , din 104 perechi participante, dansatorii de la Royal Dance Club au reușit să intre în finala de șase.

” Au terminat pe cinci și e un rezultat extraordinar dacă ținem cont că această competiție e mai puternică decât un Campionat Mondial. Au fost în finală alături de trei perechi din China și două din Rusia” ne a spus antrenorul Ovidiu Ignat care a explicat și motivul pentru care competiția de la Stuttgart e mai grea ca și un Mondial.

”La un Campionat Mondial vin doar două perechi din fiecare țară aici însă înscrierea e liberă și e bătălie mare. Sunt țări care au foarte multe perechi de valori apropiate cu cea a campionilor și aici pot participa fără restricții” a mai spus Ignat.

Altfel, cei doi vor avea parte de un cantonament alături de colegii de la Royal Dance Club, la Moneasa urmând ca din septembrie să înceapă sezonul intern.

”Oana și Ciprian au urcat în categorie și sunt la primul an la 16-18 ani dar suntem convinși că vor reuși și aici performanțe importante la competițiile naționale. Sunt ambițioși, muncitori, talentați și fac totul din pasiune iar asta se vede” a conchis antrenorul de la Royal Dance Club.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Cristina Neagu va lipsi cel puțin șase luni de pe teren după accidentarea din meciul cu Ungaria

Citeste mai departe →