Loading...
Cale:  Home  >  Altele  >  Current Article

”Pentru Luci Preda!” ! Attila Pelcz, medalie la seniori pentru prietenul din ceruri…

De   /  25 mai 2015  /   comentarii

pelcz

La finele săptămânii trecute la Baia Mare a avut loc a 13-a ediție a Cupei Nordului la judo. O competiție extrem de puternică ce se compară chiar cu un minicampionat național la toate categoriile de vârstă și greutate.

Cum era de așteptat au participat și judoka de la cele două cluburi din Satu Mare, CSM și CS UNIO iar rezultatele sportivilor noștri au fost deosebite…

A ieșit însă în evidență performanța veteranului Attila Pelcz de la CS UNIO…Acesta la cei  46 de ani ai săi , obișnuit în ultima vreme cu concursurile masters (veterani), a ținut să se înscrie la seniori. Și să urce pe podium pentru cel mai bun prieten al său…LUCI PREDA. Cel care la începutul lunii ne-a părăsit brusc și ne veghează acum de dincolo de nori…

”Am strâns din dinți și tare mi-aș fi dorit să mă vadă Luci. Să-mi fie alături cu sfaturi din colț. Sigur ar fi fost mândru de mine. Am vrut să urc pe cea mai înaltă treaptă a podiumului pentru el. Luci a fost omul care m-a readus în judo și-i mulțumesc” ne-a spus emoționat Attila Pelcz.

Iar odată intrat în concurs…Attila a trecut de trei adversari mult mai tineri și mai bine cotați și antrenați…”În finală am pierdut greu…Pe pregătire fizică am cedat. Sunt și așa mândru de această medalie de argint pe care i-am donat-o familiei Preda. Am făcut și un tricou special…Unul primit de la Luci pe care am imprimat fotografia lui…Așa am simțit că mai pot să alin dorul…” a amintit Pelcz Attila!

Un gest de suflet făcut de un om și un campion adevărat! Luci poți fi mândru…

judo21

Iată rezultatele: – U14: Denisa Tătar, locul 3 (52 kg), Denisa Filip, locul 3 (52 kg), Paula Pastiu, locul 3 (+63 kg) – U12: Adrian Soponar, locul 3 (categoria 24 kg) – U18: Robert Franzen, locul 3 (+90 kg). – senioare: Denisa Tătar, locul 2 (52 kg), Paula Pastiu, locul 2 (78 kg), Denisa Filip, locul 3 (52 kg) – seniori: Marian Halas, locul 1 (81 kg), Ovidiu Pop, locul 1 (+100 kg), Vasi Fușle, locul 3 (81 kg), Robert Franzen, locul 3 (100 kg).

Sportivii sunt antrenați de Marian Halas și Vasile Fușle. Pentru o parte din sportivi urmează week-end-ul viitor la Cluj, Cupa Mondială de seniori iar pentru cei de la U-14 finala Campionatului Național ce va avea loc la Sibiu, în perioada 5-7 iunie.

Şi judoka de la CS Unio au participat la competiţie, de asemenea cu rezultate excelente: – U12: Oprea Raul – locul 2 (55kg), Felber Luca – locul 2 (42kg) – U16: Jenifer Czerlau – locul 1 (57kg), Atlanta Takacs – locul 2 (48kg) – U18: Mercedes Czerlau – locul 1 (57kg), Florin Faur – locul 1 (90kg), David Pop – locul 3 (81 kg) – senioare: Mercedes Czerlau – locul 1 (57kg). seniori: Attila Pelcz, locul 2 (100 kg)

Sportivii sunt pregătiţi la CS Unio de Mihaly Terely şi Doina Czerlau.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Două medalii la Naționalele de popice pentru CSM Satu Mare! Ciprian Cubițchi e campion național la tandem-mixt!

Citeste mai departe →