Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Olimpia ”voluntarilor”, amical de prezentare cu CFR II Cluj. Când se joacă?

De   /  12 iulie 2018  /   comentarii

După ce l-au numit pe Nelu Donca și au încropit un prim lot în urma unui trial efectuat la stadionul Someșul, echipa voluntarilor olimpiști a anunțat ieri pe pagina de facebook că a perfectat deja un prim amical.

Ar fi vorba de un meci de prezentare a echipei ce ar urma să se joace pe 11 august de la ora 18.

Olimpia suporterilor ar urma să întâlnească pe CFR II Cluj Napoca, satelitul campioanei României ce evoluează alături de Unirea Tășnad în Liga a 3-a.

Deocamdată se știe doar că echipa suporterilor Olimpiei s-a înscris la AJF Satu Mare și va evolua în Liga a 5-a. Rămâne ca după Adunarea Generală a AJF Satu Mare să aflăm amănunte despre componența seriilor și a ligilor din fotbalul județean. Și totodată  și amănunte legate de transferurile realizate de echipe și implicit de Olimpia suporterilor.

”Vă anunțăm că pe data de 11 August de la ora 18.00 ne-am propus să organizăm în Satu Mare un amical cu echipa a doua a #CampioaneiRomâniei la fotbal, Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA. Locația desfășurării acestui amical nu este încă stabilită dar de îndată ce aceasta va fi cunoscută o vom face publică.”

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Maikel Lopez E Noul Antrenor Principal De La CSM Satu Mare

Citeste mai departe →